FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf a oferit mult așteptatul răspuns! Vine la Steaua? » Reacție nervoasă după ultimul rezultat al echipei sale

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 18:07

Litex a remizat în deplasare cu Cherno More Varna, scor 1-1. Acest rezultat îl poate îndepărta pe Reghecampf de primele clasate.

Antrenorul român a vorbit despre acest meci, însă și despre o posibilă revenire la Steaua, acolo unde este așteptat de suporteri.

"Sîntem într-o periodă dificilă. Jucăm cu Ludogorets, apoi urmează două meciuri cu Levski. Am sperat că cei care jucaseră mai puțin să fie proaspeți astăzi. N-a fost așa și nu sînt satisfăcut.

Arbitrul a fost foarte slab astăzi, nu le-a dat adversarilor cartonaș roșu, nouă nu ne-a dat un penalty.

Încă nu sîntem pregătiți să cîștigăm titlul. Avem un program dificil, cu meciuri la trei zile. E bine că azi nu am pierdut. Am jucat cu mulți fotbaliști tineri, dar n-am fost la finalizare la fel de buni cum am vrut.

Mai sunt multe meciuri pînă la finalul campionatului și e bine că am luat un punct. Vreau să fim mai puternici, dar nu putem deocamdată. Vine însă pauza de iarnă și vom face o pregătire bună, pentru a fi mult mai buni și pentru a arăta că merităm titlu", a zis Reghe la Digi.

...despre venirea la Steaua: "Steaua? Nu! Sînt antrenorul lui Litex și sînt foarte fericit la Loveci”, a spus Reghecampf.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
romeverest
romeverest  •  02 Decembrie 2015, 08:08
Postat de lapusneanul pe 01 Decembrie 2015, 20:41

un super antrenor dinamovist , lucescu sr, isi face nevoile pe reghe talent manelistul, si asta o spune un neutru...

Hai sa fim seriosi ca Ajax-ul nu mai sperie de mult timp pe nimeni prin Europa. Referitor la cota lui Reghe, ar trebui sa fi mai retinut, intrucat dupa o demitere de la Al Hilal si cu siguranta si de la Litex, nu mai este lumea interesata de serviciile tale !

adrian008
adrian008  •  02 Decembrie 2015, 06:26
Postat de juliusmad pe 01 Decembrie 2015, 20:47

tu neutru? nici macar de gluma nu e buna. esti doar un anti-stelist obosit. lucescu nu prea a avut performante europene la dinamo.

Serios?Lucescu a avut doua semifinale de cupa europeana cu Dinamo.CCE1984 si Cupa Cupelor 1989.Nu a avut performante europene cu Dinamo :)))).E buna asta.

fangigi
fangigi  •  01 Decembrie 2015, 23:56

In ce hal au ajuns *** de se bucura ca Litex pierde teren in campionat si poate-poate se intoarce blatistu sa-i scoata din ***... Ei nu realizeaza ca nici un antrenor cu coloana vertebrala nu va accepta sa fie *** ciobanului? De fapt "stapanitorul" nu mai convinge nici macar un Balint sau Laca sau Dumitrescu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează