FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf a reacționat la problemele semnalate de GSP: "Jucătorii sunt principalii vinovați! Eu nu jignesc și nu înjur"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 00:00

Reghecampf a vorbit deschis despre toate problemele semnalate ieri de Gazeta Sporturilor, după înfrângerea Stelei de la Chiajna, 0-1.

Înfrângerea, 0-1, de la Chiajna a pornit războiul la Steaua! Mai mulți jucători au decis să vorbească pentru ziar despre problemele din interior, dar și persoane care au legătură cu ceea se întâmplă în acest moment la echipă.

Laurențiu Reghecampf fiind primul vizat și arătat cu degetul pentru situația de la Steaua! Tehnicianul a discutat ieri dimineață cu reporterii ziarului despre cele apărute, dar a intervenit telefonic și la Digi și Sport.ro pentru a comenta dezvăluirile din paginile Gazetei Sporturilor. Iată cum a răspuns antrenorul de 41 de ani.

1. Relațiile tensionate de la antrenamente

"Nu există o ruptură între mine și jucători. E normal să existe și unele momente negative, și e normal să apară și discuții. Sunt jucători nemulțumiți că nu joacă foarte mult, dar principalii vinovaţi sunt ei! Au avut ocazia să joace şi niciun antrenor nu scoate un jucător când evoluțiile lui sunt cele mai bune.

Încercăm să formăm o echipă, să schimbăm anumite lucruri, dar durează pentru că trebuie să educăm jucătorii noi și să îi învățăm ce înseamnă Steaua. Aici, orice meci e important și nu trebuie să tratăm adversarii de sus!"

2. N-a mai ținut ședința de după meci din cauza atmosferei proaste din lot

"Sâmbătă a fost o zi foarte grea pentru noi. A fost o încărcătură foarte mare. Nu dau vina pe acest lucru, dar spun că acesta e motivul pentru care nu am făcut acea ședință. Au fost foarte mulți nervi, nu e nicio ruptură, nu e nicio problemă.

Am vorbit cu jucătorii și la micul dejun. Se așteaptă multe de la ei. Nu am niciun fel de problemă cu niciun jucător. Sunt lucruri care apar când sunt probleme, dar sunt total eronate și nu corespund cu adevărul. Eu nu jignesc, nu înjur"

3. Toșca n-a vrut să dea mâna cu el

"Am fost întrebat de ce l-am schimbat pe Toșca și am spus adevărul: că a jucat mai slab! Nu are nicio legătură cu cine lucrează și cine îl manageriază, cu toate că eu vă spun că e manageriat de Ana. La Steaua, jucătorii nu joacă în funcție de cine îi manageriază. Joacă dacă merită sau nu merită, nu dacă sunt manageriați de Anamaria.

Trebuie să joace pentru ei și familiile lor! Sunt profesioniști și trebuie să își respecte meseria. Abia apoi vin echipa, antrenorul, fanii, patronul. Ăsta e adevărul, trebuie să joace pentru ei și să își facă meseria"

4. De Amorim e prăbușit fizic

"Eu nu vreau să intru în discuții de la distanță cu Marius Șumudică. William de Amorim nu a slăbit 5 kilograme. Referitor la Șumi, am zis că este foarte greu să iei jucători în timpul campionatului și să fie pregătiți la ceea ce înseamnă Steaua.

Poate eu am alte idei în ceea ce privește jocul de fotbal, poate sunt mai exigent. Eu vreau să fie disciplinați, să-și respecte meseria. Nu sunt balaur, nu jignesc. Îl respect pe Șumudică pentru munca depusă. Conducătorii se interesează de starea sa, e normal, dar nu îl bate nimeni la cap, nu îl stresează nimeni"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
balauru48
balauru48  •  22 Noiembrie 2016, 13:17

"Aici, orice meci e important și nu trebuie să tratăm adversarii de sus!" Bai reghe...., tin minte ca inainte unor meciuri ai spus ca: "fara suparare, dar nu cred ca echipa x,y,z, ne poate pune azi probleme." Daca nu ma insel, ai facut declaratia asta( ai facut-o de mai multe ori) chiar si inaintea meciului cu Gaz Metan, care v-a tras-o chiar pe teren propriu(impropriu tern propriu fiindca voi sunteti ca aia cu cortul) Asta nu inseamna ca ai tratat adversarii de sus?

fibra
fibra  •  22 Noiembrie 2016, 09:40

Tu esti ingeras,nu ai nici o vina.Mai da tu vina pe jucatori si o sa pleci urgent.Explica-mi si mie ce joaca echipa ta la momentul acesta? Nici macar o urma de trasee de iesit din aparare sau combinatii in atac,o brambureala generala,fara demarcari,fara sustinerea omului cu balonul,care sa aiba macar doua obtiuni de a pasa,fara pase in adancime sau un-doi-uri.Un haos de nedescris,pe care cu greu il gasesti la alte echipe din Liga I.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close