FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Reghecampf desființat de o legendă a Stelei: "Joacă fără sistem, fără idei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 10:36

Marcel Răducanu, gloria Stelei care a jucat în Ghencea în perioada 1972-1981, l-a criticat pe Laurențiu Reghecampf pentru evoluțiile Stelei din ultima vreme.

"Echipa trebuie să arate caracter. Trebuie să ia Cupa României. Mă aștept la o echipă a Stelei mult mai puternică, mult mai dornică de a câștiga.

Steaua joacă fără sistem, fără idei. Aici nu e vorba de pregătire fizică. Echipa nu poate ajunge la poartă. Steaua nu joacă în ansamblu un fotbal frumos. Chipciu nu e vârf așa cum e Marica. Alex e un jucător care trebuie să vină din spate.

Într-un meci cu Dinamo contează foarte mult. Dacă nici Stanciu nu prinde o zi bună, atunci cu siguranță îți e și mai greu să ajungi la poartă", a spus Marcel Răducanu la Digisport.

"Pentru mine, Chipciu e unul dintre cei mai talentați jucători români, dar nu trebuie folosit acolo" Marcel Răducanu

Steaua și Dinamo se întâlnesc în manșa retur a semifinalelor Cupei României, azi, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Cele două echipe au remizat în tur, scor 0-0.

Citește și

Pariori.ro: Cota zilei vine de la Derby de România » 2.10 pentru un pariu surpriză

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (36)
stelistu.batran
stelistu.batran  •  20 Aprilie 2016, 15:11

Da d-le Raducanu, aveti dreptate, nu poate ajunge la poarta, DAR CARE ESTE CAUZA?? In niciun caz Reghecampf, ci GIGI BECALI, OMU' cu FINU' care a irosit punctele lejere la inceputul campionatului si a aruncat Steaua la mijlocul clasamentului prosteshte, apoi a adus IARASI doar petarde de jucatori, acelasi becali si scouterii lui, care de fapt sunt neamuri din clanul lui si sunt out din meseria asta. Sa ajungi pe locul 2 dupa ce ai ratat calificari in CL si EL rusinos, in care ti-ai luat antrenor pe Radoi fara bac si licenta, este totusi o mare performanta. Steaua putea fi cu un Galca pe primul loc cu multe puncte avantaj la inceputul playoffului. Cand schimbi regula jocului din mers chiar in timpul jocului, la ce sa te astepti? VINOVATUL? 100% gigi becali gura de cocoa!

sexilian
sexilian  •  20 Aprilie 2016, 14:43

Daca prima PUTINA pierde campionatul vom fi trsti rau de tot toti ANTIPUTINARII.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  20 Aprilie 2016, 14:25

din pacate chiar asa si joaca, echipa pare rupta la mijloc zona de unde toti jucatorii dispar si se joaca prea mult pe sus cu pase lungi

Vezi toate comentariile (36)
Comentează