FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf pune la punct o legendă a Stelei: "Voi avea o discuție cu el"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 19:32

Laurențiu Reghecampf s-a arătat deranjat de o declarație a lui Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, care se referea la portarii campioanei.

"De ce să luăm alți portari? Păi, ce mari greșeli au făcut portarii pînă acum? Mi se pare că nu au greșit portarii, mi se pare că cei care au dat anumite declarații nu s-au uitat la meciuri.

Cojocaru n-a greșit la nici un gol. Voi avea o discuție și cu Helmuth Duckadam cînd ajung în țară. Am o relație apropiată cu el, dar trebuie să fim atenți cînd facem anumite declarații", a spus Reghecampf.

"Am avut o discuţie cu Florin Niţă. El a greşit la unul dintre golurile primite cu Ludogoreţ. Nu trebuia să dribleze la acea fază. Totuşi eu sper că a înţeles, iar pe viitor lucrurile vor decurge normal" Laurențiu Reghecampf

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
867325516660092
Gheorghe Milovan  •  05 Februarie 2016, 11:10

Ce ai vrea să discuţi tu Rege cu Dukadam ? Ai impresia că sunteţi comparabili ? Îţi reamintesc faptul că Dukadam este cel mai strălucit reper al echipei Steaua, pe când Regekampf a fost odată un modest mijlocaş într-o modestă perioadă a echipei. Nu e cazul să te împopoţonezi cu reuşitele echipei dintr-o perioadă când le-ai fost antrenor, pentru că acea echipă nu ai construit-o matale.

sakamoto
sakamoto  •  05 Februarie 2016, 10:13

Simpatizez Steaua-sau Fcsb, cum s-o mai numi-dar ce-i prea mult, nu-i sanatos, din 5 titluri, 4 sint despre Steaua... Plateste Giginio? Curat caraghioz...Pina cind?

brigadierul
brigadierul  •  05 Februarie 2016, 09:01

Clanu asta de *** (reghe & duduia) se cam cred buricul pamantului. 2 *** care isi baga coada peste tot si au ajuns in asa hal sa mituiasca o echipa sa nu se prezinte la un meci cu echipa nationala. Tinta lor,marele antrenor reghe pe care se bat:arsenal,barca,milan...etc...etc,sa ajunga la echipa nationala. Cam ciudata atitudinea celor care initial au declarat despre mituirea celor de la zimbru....si apoi au schimbat foaia si si-au retras declaratiile. Cu astfel de personaje....o sa ajungem mai rau decat suntem in momentul de fata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează