FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENŢĂ DE LA COSMIN BRUJAN (QUINTA DO PINHEIRO)

Remiză în ultimul amical

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2008 00:00

Gorjenii au terminat cantonamentul din Portugalia cu o remiză împotriva unei echipe modeste, Primero Agosto. Jocul echipei noastre nu merge aşa cum şi-au dorit oficialii gorjeni, însă aceştia sînt convinşi că în campionat situaţia va sta cu totul altfel. Chiar şi antrenorul Teixeira a afirmat că vrea mai multe de la echipa sa, însă a dorit să testeze mai multe sisteme de joc. Chiar dacă nu l-au interesat prea mult rezultatele din amicale, tehnicianul pandurilor este optimist în ceea ce priveşte viitorul echipei sale. „Sîntem pe drumul cel bun, echipa a acumulat mult”, a spus Joaquim Teixeira.

Au avut ocazii

În ultimul amical, Pandurii au jucat mai mult cu gîndul că stagiul de pregătire este la final, aşa că pe alocuri fotbalul a lipsit cu desăvîrşire. Prima ocazie a partidei cu angolezii au avut-o oltenii, în minutul 12 după centrarea lui Pintassilgo, Jessui nu a ajuns la întâlnirea cu balonul în faţa porţii, mingea a ajuns la Stîngă, şutul acestuia ocolind buturile. Şi atacantul adus în ultimele zile, Wandeir a ratat o ocazie imensă, singur cu portarul advers cînd a şutat în african. În minutul 19, cornerul executat de Orac a fost reluat cu capul din 6 metri de Cardoso, dar mingea a lovit transversala. Ocaziile pandurilor s-au precipitat, şi două minute mai tîrziu, fundaşul Rusu a şutat din interiorul careului, dar peste poată. Ultima ocazie a pandurilor s-a consemnat în minutul 25, atunci cînd Jessui a şutat de la marginea careului, dar portarul advers a reţinut. Au urmat 20 de minute anoste, fără faze importante la vreuna din porţi.

Partea a doua a fost mult mai săracă în ocazii de poartă, aşa că nu ar fi prea multe de sus. Pandurii au dominat ostilităţile, dar cînd ai controluil mingii la mijlocul terenului nu poţi reuşi prea multe. Totuşi, în minutul 65, Yoni a pătruns pe dreapta, a centrat în careu de unde Piţurcă a reluat cu capul puţin peste poartă. Peste alte două minute, Cardoso a centrat şi el, Anilton a trimis mingea cu capul spre poarta adversă, însă un fundaş angolez a reuşit să respingă balonul în corner. Şi Marco Soares a avut şansa golului, şutul acestuia din lovitură liberă directă de la 20 de metri, fiind cu greu scos în corner. Ultima şansă a pandurilor s-a consemnat în minutul 84, Anilton reluând cu capul centrarea lui Cardoso, însă un fiundaş angolez a respins din nou de pe linia porţii. S-a terminat 0-0, iar Pandurii au terminat cantonamentul cu un bilanţ negativ, trei înfrîngeri, o remiză şi doar două victorii.

AMICAL

Pandurii – Primero Agosto (Angola) 0-0

Pandurii: Mingote – Rusu, Anilton, Chibulcutean, Cardoso – Pintassilgo, Marco Soares, Stîngă (min. 46 Rus), Orac (min. 46 Yoni) – Jessui (min. 46 Piţurcă), Wandeir (min. 46 Fabio Nunes). Antrenor Joaquim Teixeira

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează