FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Reparaţie cu “Steluţa”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Uhrin vrea să şteargă impresia proastă lăsată de ultimele partide pe teren propriu.

După 16 ani de aşteptare, Timi­şoa­ra e la un pas să scoată din nou capul în Europa.

Antrenorul bănăţenilor, Dusan Uhrin jr., a anunţat schimbări în sis­te­mul de joc pentru a învinge Bu­zăul. “Vom juca într-o aşezare uşor diferită faţă de meciul cu Stea­ua, pentru că acel meci a consumat mulţi jucători şi avem nevoie de mai multă energie. Apărarea va fi aceeaşi ca şi în meciul cu Steaua, mă refer la cei patru fundaşi”, a explicat Uhrin.

Tehnicianul se teme doar de relax­area jucătorilor săi, care nu au cîş­tigat pe teren propriu de la în­cepu­tul lunii, cînd au învins “U” Cluj (3-0). “Trebuie să îndreptăm ce am fă­cut ultima dată acasă şi avem ne­voie de sprijinul fanilor. Jucătorii tre­buie să facă totul pentru a îndrepta situaţia în care am ajuns. Ne aş­teap­tă un meci dur şi vrem să ară­tăm tuturor că a fost o întîm­pla­re că am pierdut pe teren pro­priu cu Craiova”, a explicat Uhrin jr..

Ganea reprofilat
Uhrin jr. a explicat că Ionel Ganea poa­te face faţă fără probleme la mij­locul terenului. “Este o posibilita­te acest post pentru Ganea. Vom vedea, dar pentru el e bine să joa­ce şi la mijloc. El a jucat în toate partidele şi i-a stors multă energie. Nu am avut alte solu­ţii în atac ca să îl odihnesc şi pe el”, a încheiat Uhrin.

“Indispensabil”
Cehul a explicat că Artiom Karamian este indispensabil pentru Timi­şoa­ra. “Nu ştiu nimic despre situaţia lui Karamian. El este cu siguranţă in­dispensabil pentru Poli. Avem mare nevoie de el”, a spus Uhrin, care a comentat şi situaţia lui Aliuţă: “Nu a făcut deplasarea cu noi pentru că nu mi-au plăcut ultimele lui meciuri. Acum se află cu noi în lot”.

Citește și:

Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
Nationala
Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (18)
 •  28 Aprilie 2008, 10:32

Pentru sclavul securistului Felix - Musiu Adrian Bucur: Steluta poate o cheama pe mamica dumitale...Echipa despre care vorbesti se numeste Gloria Buzau.

 •  26 Aprilie 2008, 11:36

cel mai frumos o sa fie cel a lu CFR! :) pt ziarist! = e un ratat :|

 •  26 Aprilie 2008, 11:07

@Raul.....cel mai frumos stadion din tara????????Bah fazane pe ce lume traiesti??Ovalul ala de beton model rusesc e cel mai frumos?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează