FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Replici savuroase marca Ionuț Popa la instalarea pe banca lui ACS Poli

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2016 11:56

Ionuț Popa a fost numit antrenor principal la ACS Poli într-un moment în care doar o minune îi mai poate salva pe timișoreni de la retrogradare.

Fostul tehnician al lui UTA și Poli Iași încearcă să le schimbe moralul jucătorilor timișoreni, picați atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

Întrebat cum va reacționa dacă vor sosi rezultatele proaste și va fi schimbat precum Petre Grigoraș de către edilii orașului Popa a reacționat: ”Păi dacă l-am pus pe Iohannis președinte prin Facebook... eu de ce n-aș putea fi demis tot acolo?”.

Ionuț Popa a avut o replică savuroasă și legat de primele vorbe la intrarea în vestiar. ”Primul lucru le-am spus: de ce credeți că am venit aici la voi. Probabil s-au gândit la bancul cu broasca: ori vine, ori pleacă de undeva”.

ACS Poli Timișoara s-a despărțit de Petre Grigoraș practic în timpul meciului cu FC Botoșani, scor 1-4, după un mesaj postat de primarul Nicolae Robu pe Facebook. Bănățenii se află la cinci puncte în spatele Voluntariului înainte de întâlnirea directă din penultima etapă. FC Voluntari - ACS Poli se dispută mâine, de la ora 18.00.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
956808994352913
Iftime Ionut  •  24 Mai 2016, 14:31

Acs recas nu e poli timisoara la fel cum csu nu e universitatea craiova ! CLAR !

chris_bu67
chris_bu67  •  24 Mai 2016, 13:56

Poli tocmai a promovat în liga a2a,cred că vorbești de Recaș!De unde știi că va câștiga?Sau ce va câștiga?Experiența căpătată după un sezon în prima ligă,unde o performanță mare e că Botoșaniul le-a dat 10 în două manșe.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Mai 2016, 12:17

poli castiga cu voluntari ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează