FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Restructurări salariale în Ghencea » Contracte noi pentru grupul Urziceni

Articol de - Publicat duminica, 16 ianuarie 2011 00:00

Înainte de a pleca în cantonament, jucătorii veniţi de la Unirea, inclusiv Bilaşco, au parafat alte înţelegeri. Singura incertitudine e Brandan, care a primit o hîrtie din partea clubului că poate pleca în schimbul a 700.000 de euro

Steaua se reorganizează nu numai ca şi componenţă a lotului, a structurii de conducere sau a staff-ului. A decis să refacă şi unele contracte ale unor jucători din lotul actual. E vorba despre cei din grupul Unirea Urziceni, aduşi la începutul lunii septembrie în Ghencea.

Atunci, au parafat înţelegeri în care se regăseau nişte clauze prin care clubul putea să renunţe la serviciile lor la fiecare 6 luni, începînd din vara viitoare, fără ca jucătorii să se poată opune. Mai mult, Bilaşco şi compania aveau salarii mai mari de 10.000 de euro lunar, astfel că acum s-au refăcut contractele şi au fost semnate pe o durată determinată de timp, dar şi pe un salariu de 120.000 anual. Bilaşco a fost ultimul care a acceptat, a iscălit şi el propriul contract înainte de a pleca în Antalya.

Dilema Brandan
Există însă un jucător din "grupul Urziceni" care nu are situaţia lămurită complet. În privinţa lui Brandan e un mare semn de întrebare. El a solicitat, înainte de a pleca în vacanţă, o hîrtie prin care să se poată transfera în altă parte pentru o anumită sumă. Clubul a fost de acord şi argentinianul are un document în care e specificată suma de 700.000 de euro. Brandan s-a gîndit la despărţire şi după ce s-a consultat cu familia.
Problema la el e că nu ar putea juca în prima parte din 2011 la o altă echipă, în afara Stelei şi a Unirii Urziceni, care e în plin campionat. Ar putea pleca însă în Rusia sau în Argentina, acolo unde campionatele vor începe în aprilie, respectiv în februarie. Totuşi, dacă el nu şi-a găsit echipă pînă în prezent e foarte puţin probabil să mai fie lăsat să plece acum, mai ales că Latovlevici, celălalt fundaş stînga, e indisponibil momentan din cauza unor afecţiuni renale.


Situaţia celor 7 veniţi de la Urziceni

Jucător Situaţia
Galamaz A semnat contract nou
Brandan Are hîrtie că poate pleca pe 700.000 de euro
Ricardo A semnat contract nou
Marinescu A semnat contract nou
I. Apostol Şi-a reziliat contractul în luna noiembrie
Onofraş N-a semnat contract nou, ar putea pleca
Bilaşco A semnat contract nou

Trei sînt văzuţi titulari de Lăcătuş
Dintre cei 4 care au semnat contracte noi, trei sînt văzuţi ca titulari în retur de către Lăcătuş. Galamaz îi va lua locul lui Geraldo lîngă Gardoş, în centrul defensivei, Ricardo e bătut în cuie ca mijlocaş defensiv, în timp ce Bilaşco e singurul atacant de careu din lotul pe care îl are la dispoziţie "Fiara". În privinţa celorlalţi, lui Brandan îi va fi greu să-i ia faţa lui Latovlevici, Marinescu are concurenţă dură cu Dică şi Răduţ, iar lui Onofraş îi va fi greu să prindă un loc chiar şi în lotul de 18.


"N-a fost nici un moment dorinţa mea să vin la Steaua, dar cu toate astea, am acceptat pentru a le face un serviciu celor de la Urziceni, care mi-au întins şi ei o mînă de ajutor în 2007"

Iulian Apostol

Doar Ricardo are note bune
Un singur fotbalist dintre cei 7 a reuşit să se impună ca titular indiscutabil şi să şi aibă evoluţii bune. Notele primite din partea Gazetei demonstrează că Ricardo a fost cel mai bun dintre ei, restul avînd medii sub 6, ceea ce înseamnă prestaţii submediocre.

Jucător Media GSP
Ricardo 6,13
I. Apostol 5,78
Bilaşco 5,75
Galamaz 5,44
L. Marinescu 5,43
Brandan 5,31
Onofraş 4,67

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
okeanos
okeanos  •  16 Ianuarie 2011, 19:39

Din grupul de la Urziceni doar Marinescu le are. In rest sunt doar cotizanti!

ersan
ersan  •  16 Ianuarie 2011, 11:52

Sa plece Banel Baciu Onofras BicfalvI! Tatarusanu Bonfim Gardos Galamaz Latovlevici Ricardo Szekely Radut Tanase Dica Stancu ! Sistem 4-1-3-2!

mutulica10
mutulica10  •  16 Ianuarie 2011, 08:26

Bicvalfi , Onicas , Onofras , Ionescu , Baciu astia sa plece ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează