FOTBAL  »  Superliga  »  

"Retragem echipa!"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Preşedintele CA al Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu, consideră că echipa sa e vînată de arbitrii şi din acest motiv oficialii nemţeni se gîndesc să retragă echipa din campionat. "M-am gîndit bine şi înainte de meciul cu Farul, dar am declarat-o şi după meciul cu Dinamo: intenţionăm să retragem echipa din campionat!" Preşedintele galben-negrilor susţine că deţine informaţii conform cărora mai mulţi şefi de club din ţară se gîndesc să renunţe la finanţarea echipelor: "Mulţi dintre patronii echipelor din Liga I şi-au dat seama că au parte ori de incompetenţă ori de hoţie din partea arbitrilor. Şi domnu Ştefan e dezorientat, nu înţelege ce se petrece cu arbitrajele astea. În jocurile contra echipelor mari sîntem vînaţi, iar în meciul contra celorlalte formaţii sîntem executaţi", susţine Măstăcăneanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  06 Martie 2008, 21:32

Are perfecta dreptate, hai cu Steaua, Dinamo, Rapid si mai nou CFR Cluj nu ma astept sa fim arbitrati corect, sincer nu ma astept oricum, dar tocmai cu echipele cu care ne batem sa scapam de la retrogradare sa ne fure penalty-uri care se vad din avion...+ sa fim dezavantajati in faze din joc...e prea mult! Sa ne lase sa retrogradam pe lipsa noastra de valoare nu sa ne bage arbitrii in Liga a 2-a!!! Ordinul trebuie executat: retrogradarea Ceahlaului cu orice pret si orice mijloace!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează