FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce înseamnă să joci la Steaua » Abia ajuns la roș-albaștri, Kharja a primit o veste formidabilă

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 19:17

Houssine Kharja a bifat deja două partide în tricoul Stelei, fiind de ajuns pentru a-l convinge pe selecţionerul Marocului, Badou Ezzaki, să-l cheme la echipa naţională.

Mijlocaşul în vîrstă de 32 de ani şi-a dorit foarte mult să revină în rîndul naţionalei sale, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care a acceptat să vină la campioana României.

Selecţionerul Marocului l-a selecţionat pe Kharja pentru meciurile amicale cu Coasta de Fildeş (9 octombrie) şi Guineea (12 octombrie), anunţă presa africană. Ultima dată, cel care a fost şi căpitan al Marocului a jucat pentru ţara sa în luna martie a acestui an, într-un meci amical pierdut cu 0-1 în faţa Uruguayului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  02 Octombrie 2015, 07:49

Ce inseamna sa joci la fcsb, deja a primit mielul de paste, in avans, cat si cota parte din mita pentru blatul cu viitorul muscamor :)))))))))))

samertx
samertx  •  02 Octombrie 2015, 00:08
Postat de dorel999 pe 02 Octombrie 2015, 00:01

de unde-mi iau și eu ce ați fumat voi?

De la Biblioteca Națională, e unul ce vinde excelențe cu flacără de început, să sufli în ea că dacă se stinge e belea!, ***! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorel999
dorel999  •  02 Octombrie 2015, 00:01
Postat de samertx pe 01 Octombrie 2015, 22:44

Dacă ai citit ceva odată, cel mai mic critieriu din acel studiu care îți contrazice studiul, concepția ta despre orice, te pune pe gânduri. Te excită și nu-i muiere, metre! Aplicqat pozitiv!

de unde-mi iau și eu ce ați fumat voi?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează