FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA MIOVENI - GLORIA BUZĂU

Revin jucătorii menajaţi la meciul cu Steaua

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Sorin Cârţu a venit la Dacia Mioveni în turul campionatului, înaintea meciului cu Gloria la Buzău şi a reuşit să obţină prima victorie a Daciei în deplasare într-o partidă din prima Ligă. „Pentru noi nu există decât varianta victoriei în meciul cu Gloria Buzău. Vom avea o partidă foarte grea, şi avem mare nevoie de cele trei puncte pentru a ne îndeplini obiectivul de a ne salva de la retrogradare. Echipa este conştientă de importanţa meciului şi motivată din toate punctele de vedere pentru obţinerea victoriei. Vor reintra şi jucătorii care etapa trecută au fost menajaţi”, spunea directorul sportiv al Daciei, Răzvan Tunaru. Lotul Daciei a intrat în cantonament imediat după meciul din Ghencea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
 •  08 Aprilie 2008, 19:49

Pai,gata,menajatii au lipsit atunci cand trebuiau sa lipseasca.Acum,din nou,pe baricade!

 •  08 Aprilie 2008, 15:19

Pt bulangi care nu cred ca steaua nu este deloc avantajata si nu se dau la o parte echipe mici din fata Stelei!!Sa ma pis pe voi bulangiilor ca sunteti niste kkti si niste scursuri ale societati!!!

 •  08 Aprilie 2008, 15:00

bah ziarist prost, ia enumera-i tu p-aia titularii menajati bah, sa vedem cati dintre astia sunt maradona, fabregass, messi sau cr. ronaldo? Firati ai dreacu de babe proaste ca sunt sigur ca nici unul dintre prostii care tipa p-aici pe site nu stiu nici macar numele a 2 dintre "menajati" si mai ales nu stiu nici macar daca aveau drept de joc sau erau accidentati! Hai trageti gazul de bricheta pe nara si la produs pe centura cu voi!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close