FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

FOTO Revoltă în Bănie! Ultrașii Craiovei au protestat prin 6 bannere dure, nici Rotaru n-a scăpat: „O adunătură de caractere meschine”

Ultrașii Craiovei au protestat prin mai multe bannere dure / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova +4   FOTO
Ultrașii Craiovei au protestat prin mai multe bannere dure / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 20:56 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 21:01

Suporterii din Peluza Nord Craiova au protestat la adresa jucătorilor și a conducerii în timpul partidei cu FC Botoșani de duminică (5-1). Nemulțumiți de parcursul echipei, de atitudinea jucătorilor și de repetatele schimbări de la nivelul băncii tehnice, ultrașii au pătruns în stadion cu câteva bannere dure. 

Fanii Craiovei n-au mai răbdat dezamăgirile din ultima vreme și s-au manifestat zgomotos la meciul de duminică de pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au fluierat copios fiecare atingere greșită a alb-albaștrilor, fiecare inexactitate din teren, inamicul numărul 1 fiind Andrei Ivan.

Mitriță, iritat de fluierăturile de pe „Oblemenco”: „Nu e corect ce fac suporterii! Să înțeleagă și ei”
CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 5-1
Mitriță, iritat de fluierăturile de pe „Oblemenco”: „Nu e corect ce fac suporterii! Să înțeleagă și ei”

„Nedemni de Știința, fără pic de onoare sau măcar rușine”

Dincolo de huiduieli, ultrașii olteni au afișat mai multe mesaje dure pe durata partidei. Nimeni din club n-a scăpat de ironiile suporterilor: 

  • „Ne-ați promis, față-n față, că schimbați macazul / Concluzia e clară: ăsta va e obrazul!”
  • „Nedemni de Știința, fără pic de onoare sau măcar rușine / Asta nu e o echipă, ci doar o adunatură de caractere meschine!”
  • „Instituția antrenorului, desființată de un patron atotștiutor…”
  • „ȘTIINȚA nu e all-inclusive!”
  • Lăsată de izbeliște, papura distruge plantele tinere” (n.r. - o ironie la adresa lui Corneliu Papură)
  • „Mai aveți multe de arătat / Până când respectul pierdut va fi recâștigat!”
Ultrașii Craiovei au protestat prin mai multe bannere dure / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova
Ultrașii Craiovei au protestat prin mai multe bannere dure / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova
Ultrașii Craiovei au protestat prin mai multe bannere dure / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova
Ultrașii Craiovei au protestat prin mai multe bannere dure / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova
Ultrașii Craiovei au protestat prin mai multe bannere dure / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova

Vedeta echipei, Alexandru Mitriță, le-a bătut obrazul spectatorilor pentru comportamentul acestora.

Nu mi se pare corect ce fac suporterii, trebuie să fie alături de echipă. Toți vrem să câștigăm, nu cred că e cineva aici care vrea să piardă. Trebuie să înțeleagă și ei, să fie alături de noi până la capăt, iar noi să dăm totul pe teren.

- Alexandru Mitriță, fotbalist CSU Craiova

Andrei Ivan nu a scăpat de furia suporterilor

Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova, a fost fluierat de suporterii olteni la meciul cu FC Botoșani, scor 5-1. El a fost schimbat la pauză cu Jovan Markovic.

Ivan a revenit printre titulari la echipa olteană, însă a avut de tras pe „Ion Oblemenco”. Inamicii au fost chiar fanii echipei lui, care l-au fluierat încă de la startul meciului. La fiecare atingere de balon, „noarul” craiovenilor a fost fluierat și huiduit de suporteri, care au amplificat reacțiile la finalul primelor 45 de minute, când echipele s-au dus la cabine.

Ivan nu a jucat în meciul trecut al oltenilor, 1-1 cu CS Tunari în Cupa României. El fusese suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu Universitatea Cluj, în etapa trecută din SuperLiga. În meciul cu ardelenii, scor 1-1, el a intrat la pauză și a primit al doilea cartonaș galben în prelungiri.

6.907 specatoriau asistat la meciul CSU Craiova - Botoșani, număr oficial

Citește și alte știri de actualitate: 

Bon explică de ce au fost scoși la pauză Ivan și Căpățînă: „Nu neapărat pentru poziționarea defectuoasă”

Inamicul #1 pe „Oblemenco” » Vedeta Universității Craiova nu a scăpat de furia suporterilor și a ieșit la pauză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
eunescu09
eunescu09  •  09 Octombrie 2023, 17:20

Cine și-a închipuit ca dupa prestațiile îngrozitoare ale Universității Craiova din ultimele meciuri patronul se va trezi ca din beție, beția viselor sterile, și va aduce un antrenor profesionist, calificat de însăși rezultatele sale, seaînșelat amarnic. Va forța la maximum, pana totul se va nărui, telenovela cu Papura, o va tinepe a lui, convins ca el, Rotaru, știe ce nimeni pe pământ nu știe în timp ce iubitorii de Craiova vor fi tot mai putini. Uitați-vă la Rotaru și Mititelu și sigur veți constata ca sunt frați siamezi. În mediocritate și incapatanare fără sens.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  02 Octombrie 2023, 15:53

Echipa e slaba, slaba rau de tot. Asa cum am mai scris, o adunatura de chilipiruri, fara nicio noima. Cine crede ca patronul va da bani pe fotbalisti adevarati ( nu pe jucatori de fotbal ), este cel putin naiv. Pe de alta parte, drumul unor tineri catre fotbalul mare este barat, in mod constant, de interese dintre cele mai meschine, cunoscute de cei aproape de fenomen. Cat despre Ivan, multi asteapta o revenire a lui. O asteptare desearta intrucat Ivan atat poate, n-are la ce sa-si mai revina. In concluzie, fotbalul- sampanie de la Craiova este rasuflat rau de tot, fara sperante, intr-un viitor apropiat, de vreun reviriment.

alex03036
alex03036  •  02 Octombrie 2023, 12:09
Postat de dandana pe 02 Octombrie 2023, 05:53

Eu am instigat, eu am fost la meci. Și da! Ivan nu merită asta, în plus patronul și conducerea familiară da. Nu ai cum sa aduci jucători așa că vrea patronul, și trebuie sa te consulți cu profesioniști. Rotaru trebuie sa înțeleagă ca mai sunt și suporteri, trebuie sa atragă toată Oltenia. Ca facem greșeli cu toți este una, dar sa nu asculți de suporteri arată un caracter infect. Noi ne uitam zi de zi la meciuri, noi stam zi de zi pe stadioane și uneori vedem mai bine ca voi. Papură trebuie îndepărtat imediat, agita spiritele, și numai asta nu trebuie acuma. Bai unde este Mulțescu? Dacă mai poate afuceti-l sa facă treabă. Cu el Craiova a fost cea mai agresivă. Nu ca azi, una doua pase în spate, ca niște *** care nu înțeleg fotbalul. Fotbalul este sa dai mingea în față sa intri cu ea în poartă. Iar aceste benere, chiar și huiduieli trebuie sa dam la fiecare meci conduceri. Cât despre Ivan sa nu devenim prea agresivi, ca nu este vina lui. A fost schimbat de unde ii merge bine, aducerea lui Mitriță l-a scos din rolul lui. Haideți să-l ajutăm, ca el nu a greșit Craiovei, când l-a cerut rotaru s-a întors acasă. Nu ca alți care au ales Fcsb trădând clubul. Poate în iarnă îl da rotaru, merită să plece și el. Cu toate că nu ar trebui, mâine poimâine Mitriță se accidentează și nu avem pe nimeni acolo ca Ivan

La niciun club patronul nu își cheltuielile banii pe părerile unora ca tine. Mulțescu are o i boala terminală ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează