FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Revoltă pe banca FCSB! Dică e gata să treacă peste ordinele lui Becali: "Nu sunt un fricos!" + ce schimbări plănuiește

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 08:35

Nicolae Dică insistă că Gigi Becali n-are dreptate când îl cataloghează drept un antrenor lipsit de curaj. Patronul i-a cerut o formulă cu Nedelcu și cu Coman, fără Budescu, tehnicianul are ocazia să-l ignore măcar acum. 

  • U Craiova - FCSB se joacă azi, de la ora 20:45. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Dică își fixează un nou termen ca să demonstreze că e un antrenor curajos: ultimele două etape ale sezonului. "Vă spun clar că eu nu sunt un fricos! Cine mă cunoaște știe că nu sunt așa!", insistă tehnicianul.

Becali îl considera fricos după eșecul de la Iași, 0-1. Gigi i-a stabilit și o strategie nouă în supărarea de după înfrângerea din Moldova: vrea să renunțe la jucătorii care nu au fost motivați la Iași și să-i schimbe cu tineri pe care Dică și MM nu i-au folosit îndeajuns până acum.

"Să intre Nedelcu și Coman, despre care-mi spun ei că nu se antrenează bine!" e cea mai nouă solicitare a patronului. Reforma pe care o cere Gigi ar scădea șansele de câștigare a campionatului, ar conduce la sacrificarea lui Budescu pentru a i se face loc în echipă lui Florinel Coman, care n-a mai jucat un meci întreg din februarie!

"Întrebați-i dacă vor titlul!"

Dică a oferit un răspuns ciudat când a fost întrebat dacă jucătorii lui își doresc suficient de mult să devină campioni: "Ar trebui să-i întrebați pe ei dacă vor titlul. Ar trebui să nu fie mulțumiți cu puțin, mi-aș dori ca toți să gândească așa".

Explicația legată de lipsa de implicare a fotbaliștilor cauzată de relația proastă cu staff-ul a pornit de la o afirmație a lui Dumitru Dragomir: "Steliștii au fost "coarde" la Iași, s-au răzbunat fiindcă Becali s-a purtat urât cu ei, i-a ținut numai cu biciul".

Becali e în conflict în momentul ăsta cu Budescu, cel mai important om din lot. După 0-1 la Iași a ajuns la concluzia că Budi "nu e în stare să facă o preluare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
alex_1973
alex_1973  •  14 Mai 2018, 22:20

Un adevărat stelat nu ar accepta niciodată bătaia de joc a lui Gigi.Și se mai dau Stelisti..!

alex_1973
alex_1973  •  14 Mai 2018, 22:18

Oare acei suporteri FCSB iști Cum accepta faptul ca Gigi este antrenor?Dica marioneta.și ei sponsorizează mofturile lui Gigi de a se juca de a antrenorul.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  14 Mai 2018, 13:10
Postat de Ioan Trisi pe 14 Mai 2018, 13:07

Cand vulpea nu a ajuns la struguri,a zis ca sunt acri....!

Mai multi din ,,mediocritatea mediocritatilor,, i-a incurcat pe fcsb in campionat(cine tine minte)!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează