FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 2-2

Revoluția lui Vasile Miriuță la Dinamo: 8 schimbări făcute de antrenorul "câinilor"

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 09:36

Dinamo și CSU Craiova au terminat la egalitate, 2-2, după un meci extrem de spectaculos. Antrenorul dinamovist a operat 8 schimbări în formula de start față de ultimul meci din 2017.

Vasile Miriuță a schimbat din temelii echipa în 2018. Formula de start de aseară a conținut mari surprize pentru suporteri, dar antrenorul de 48 de ani a exersat mai multe săptămâni relațiile de joc între cei 11 fotbaliști ce-au intrat pe teren contra oltenilor.

Față de partida de final de an din 2017, cu ACS Poli (0-0), Miriuță a operat nu mai puțin de 8 modificări! Totuși, mai bine de jumătate de echipă nouă în 2018 pentru "câini". 

Echipa de start Dinamo: Brănescu - Romera, Nedelcearu, M.Popescu, Nica - Monroy, Mahlangu - Hanca, Nistor, Pesici - Nemec

1.Brănescu l-a înlocuit pe Penedo. "Tati" mărturisea că nu are titulari, iar singurul fotbalist ce va fi prezent la Campionatul Mondial din vară, din Rusia, plătește pentru că a absentat două săptămâni la începutul anului. Testele au relevat că a suferit o intoxicație alimentară, însă Miriuță a rămas consecvent în promisiunea de a-i da șansă lui Brănescu.

2. Popescu l-a trimis pe Katsikas pe bancă. Mihai, revenit după împrumutul de la Voluntari, e unul dintre pariurile lui Miriuță.

3. Monroy este înlocuitorul căpitanului-golgeter al toamnei, Paul Anton. 

4. Nica a mai jucat pe stânga atât în Italia, cât și pe durata unor partide ale "câinilor" în toamnă, va mai fi forțat în acea bandă după plecarea lui Filip la Hajduk Split.

5. Nistor s-a întors direct titular. Când Torje și Palici vor fi apți, Dan ar putea juca și mai retras, în fața apărării.

6. Pesici a beneficiat și de absența lui Salomao, suspendat. 

În plus, Romera și Nedelcearu au revenit pe teren după ce au fost suspendați în meciul cu Timișoara, cei doi fiind în mod normal titulari în actuala ediție la Dinamo. 

3 meciurimai apărase Brănescu în actuala ediție, unul în campionat, două în Cupa României, înainte de partida de aseară

8 lunitrecuseră de la precedenta partidă oficială jucată de Monroy, în mai 2017, când evolua pentru Hapoel Petah Tikva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
fibra
fibra  •  05 Februarie 2018, 15:14

Revolutie fasaita ca nu are incotro,nu ca ar fi el un vizionar sa schimbe 8 jucatori. Ia spuneti voi atotstiutorilor,cum putea sa ii bage pe cei plecati?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Februarie 2018, 13:44
Postat de dinamo_fan pe 05 Februarie 2018, 12:01

@lobby. pe Salomao nu are cum sa-l scoata din echipa nici un jucator din liga 1. Pesic s-a miscat bine in cateva faze dar Salomao e minim 2 clase peste el. Probabil Pesic va concura cu Olteanu pentru postul de fundas stanga. Oricum ar fi flancul ala in sfarsit va arata bine dupa ce a plecat Filip.

Salomao e steril. Are tehnicitate, dar una care nu ajuta echipa mai deloc.

788857594632790
Elena Doby  •  05 Februarie 2018, 12:34

cu tine 3

Vezi toate comentariile (9)
Comentează