FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rezolvat

Articol de - Publicat luni, 23 iunie 2008 00:00

Mărgăritescu va efectua miercuri vizita medicală la Kaiserslautern, urmînd a semna un contract pe 3 ani cu gruparea din Zweite Bundesliga.

Calvarul s-a încheiat pentru Andrei Mărgăritescu: mier­curi va ajunge în Ger­ma­nia, la Kaiserslautern, unde va efectua vizita medicală pentru ca apoi să sem­neze cu gruparea din liga a doua a nemţilor. Neinclus în pla­nu­rile de viitor ale lui Mircea Rednic, mijlocaşul defensiv de 28 de ani ur­mează să îşi pună iscălitura pe un acord pe 3 sezoane cu formaţia din Kaiserslautern (locul 13 în ultima edi­ţie a Zweite Bun­desliga). Dina­mo s-a înţeles deja cu nemţii şi va încasa 450.000 de euro pentru cel poreclit “China”.

Iar jucătorul va avea un salariu sta­gional de 175.000 de euro, de 9 ori mai mare decît remuneraţia pri­mi­tă în Ştefan cel Mare. Kai­ser­slau­tern este la doar 79 de kilometri de Speyer, locul de canto­nament al dina­mo­viştilor din Germania, şi nu este exclus, dacă şi nemţii vor fi de acord, să se desfăşoare un meci amical între cele două echipe, week-end-ul vii­tor, iar Mărgăritescu să evo­lueze împotriva “cîini­lor”.

106 meciuri a jucat Mărgăritescu pentru “cîini” în prima ligă.

6,04 a fost media notelor gsp primite de Mărgăritescu sezonul trecut, aflîndu-se pe locul 5 într-un top al dinamoviştilor.

4 ani a jucat Mărgăritescu pentru Dinamo, cîştigînd un titlu, o Cupă şi o Supercupă a României.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
 •  23 Iunie 2008, 12:50

China suntem alaturi de tine

 •  23 Iunie 2008, 11:54

sunt stelist,da recunosc ca a fost o mare prostie pt dinamo sa renunte la margaritescu ,ca e f f f bun

 •  23 Iunie 2008, 11:48

Imi pare rau ca nu continui cu Dinamo dar... sper sa-ti fie bine, acolo! Succes, China!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează