FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rivaldinho îi avertizează pe dinamoviști: ”Nu mă comparați cu tata!” » Cum a refuzat Barcelona

Rivaldinho a spus ieri, la vizita medicală:
Rivaldinho a spus ieri, la vizita medicală: "Îmi place să joc vârf și-n spatele atacantului, dar cel mai bine mă simt ca număr 9". Și-a primit acel număr

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 00:00

Acesta este marele of al lui Rivaldinho, atacantul de 21 de ani, ultimul sosit în ”haită”. Brazilianul care va purta numărul 9 în Ștefan cel Mare îi flatează pe suporterii dinamoviști.

Rivaldinho este noul număr 9 al "câinilor". Brazilianul de 21 de ani a transmis că este pregătit să joace în orice moment pentru roș-albi, Ioan Andone îl va testa la antrenamentele lui Dinamo începând de astăzi.

Fiul marelui Rivaldo a sosit marți dimineață, în jurul orei 2:00, la București, a efectuat vizita medicală și a făcut cunoștință cu "câinii".

A refuzat Barcelona II

Jucătorul a mărturisit că, prin intermediul tatălui său, ar fi avut posibilitatea în această iarnă de a ajunge la Barcelona II, formația secundă a catalanilor care luptă pentru promovare în Liga Adelante, divizia a doua spaniolă. Dar a refuzat.

Îi place să fie independent, îl sâcâie la maximum comparațiile cu tatăl său, campion mondial, câștigător de Champions League cu Milan și fotbalist emblematic în istoria Barcei.

"Mă nemulțumesc comparațiile, deși m-am obișnuit cu ele și cu presiunea. Nu pricep de ce mereu aceleași comparații. Eu sunt dreptaci, tata a fost stângaci, iar stâng ca al lui nu mai are nimeni acum! Suntem diferiți ca stil, ca personalități. Îl iubesc și-l stimez enorm, dar eu sunt eu. Am vrut să vin în România, să construiesc ceva singur, cu forțele mele, cu talentul meu", s-a confesat sud-americanul.

Dinamoviștii speră ca Rivaldo, seniorul, să accepte invitația la proximul Derby de România, de luna viitoare, când roș-albii vor întâlni Steaua în manșa secundă a semifinalei Cupei Ligii.

Celebra coregrafie

Tânărul atacant central i-a lăudat pe suporteri: "Știu de farsa făcută marilor rivali la un meci din Europa. Cu acel banner "Doar Dinamo București". Am văzut la TV în Brazilia, în toamnă, mai ales că românii m-au dorit și vara trecută.

Am văzut și filmulețe cu coregrafiile fanilor, sunt supertari, de-abia aștept meciul cu Steaua, cunosc faptul că este marea noastră rivală".

"Ultrașii" roș-albilor au întins la meciul Stelei cu Manchester City (0-5) un banner imens în tribună, "Doar Dinamo București", acțiune ce a devenit celebră și-n afara României.

"Pe Rivaldinho îl văd jucând împreună cu Nemec. Cum erau Claudiu Niculescu și Dănciulescu. Brazilianul are calitate, acum să vedem cât de repede se integrează. Nu mai avem foarte mult timp la dispoziție"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Tata și Adi Mutu m-au încurajat să vin la Dinamo. Știu că Dinamo este un club mare, care a jucat în Europa și are 18 titluri. Este unul dintre cele mai mari din România. Sunt fericit să fiu aici"
Rivaldinho, atacant Dinamo

Numere 9 de renume la Dinamo

Fotbalist Goluri/Meciuri
Florea Dumitrache 108/198
Rodion Cămătaru 76/89
Florin Răducioiu 30/84
Claudiu Niculescu 97/191
Marius Niculae 81/189

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1552028481725614
Panda Sorin  •  08 Februarie 2017, 17:26

Superprofesionisti, ce sa mai... De Dudu Georgescu a-ti auzit, petardelor?

submarina
submarina  •  08 Februarie 2017, 15:02

La ochi si la nas seamana cu Ronaldo brazilianul...

bakunin
bakunin  •  08 Februarie 2017, 12:56
Postat de inginerul_reloaded pe 08 Februarie 2017, 10:31

a refuzat Barcelona doar sa vina la Dinamo,sa ia multe trofee si sa joace in CL

Perormantele dinam0ului in CL obliga

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close