FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

RoboCâinii » Dinamo foloseşte un aparat de diagnostic avansat, pentru a stabili cum trebuie antrenaţi jucătorii alb-roşii

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2017 00:00

Cosmin Contra schimbă din temelii metodele de pregătire de la Dinamo! După ce a impus regulile ca după fiecare antrenament fotbaliştii să mănânce fructe, în vestiar, şi să fie cântăriţi din două în două zile, antrenorul "câinilor" a inovat din nou.

Cosmin alături de preparatorul său fizic, Javi Reyes, au cerut managementului să fie cumpărat un aparat de diagnostic, în valoare de 4.000 de euro. Ce face exact acest aparat? Calculează stratul adipos şi procentajul de grăsime din organismul fiecărui jucător şi, mai important, indică cum trebuie lucrată fiecare grupă musculară, în funcţie de nevoile fiecărui jucător.

Un efect concret al acestui aparat este forma tot mai bună a fundaşului stânga Steliano Filip. Acesta a slăbit într-un timp scurt trei kilograme şi a reînceput să fie fotbalistul care era convocat constant de selecţionerul Christoph Daum.

10.000 €este salariul lunar al lui Cosmin Contra

Derby sancţionat

Dinamo, dar şi FCSB au fost amendate de Comisia de Disciplină din cauza abaterilor din Derby de România. Astfel, din cauza suporterilor dinamovişti care au intrat pe teren în Derby de România, dinamoviştii vor fi nevoiți să plătească o amendă de 12.000 de lei.

Vine Rivaldo!

Marele Rivaldo și-a programat o vizită în România cu ocazia Derby-ului Dinamo - FCSB, de pe 1 mai. Până atunci, fiul său, atacantul "câinilor", Rivaldinho, a promis echipei câte un gol pe meci. Nouarul "câinilor" a transmis că dorește să-și aștepte tatăl într-un mod special: "Să marchez la fiecare meci. Vreau s-o ducem pe Dinamo cât mai sus în clasament, suporterii sunt fantastici". Până la duelul cu FCSB, dinamoviștii mai au partide cu Viitorul și cu CSU Craiova. Brazilianul afirma chiar de la finele partidei cu ardelenii că n-a renunțat la titlul de campion, în prezent, cu 5 etape înainte de final, "câinii" fiind la 7 puncte în spatele liderului, FCSB.

Încă n-au trimis actele!

Deşi susţin că s-au înţeles, CS Dinamo şi Dinamo al lui Nicolae Badea încă nu le-au remis celor de la CNI actele necesare pentru a moderniza stadionul din Ştefan cel Mare. Compania Națională de Investiții a trimis un comunicat prin care anunță că s-au finalizat expertizele pentru 3 dintre acestea, stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf, nu şi Dinamo: "Până la această dată, cel de-al patrulea stadion, respectiv stadionul Dinamo, nu a fost predat către CNI pentru a putea fi demarate procedurile specifice pentru avizarea indicatorilor tehnico-economici".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
xftw
xftw  •  13 Aprilie 2017, 19:17
Postat de khal_37 pe 13 Aprilie 2017, 16:19

Stim...de aceea mor pe capete.

Exista vreun articol legat de Dinamo unde sa nu postezi?

khal_37
khal_37  •  13 Aprilie 2017, 16:19

Stim...de aceea mor pe capete.

498423986994894
Doru Conoro  •  13 Aprilie 2017, 11:11

Vrem stadion ,

Vezi toate comentariile (3)
Comentează