FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rocadă

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

Miranda îl va înlocui pe Dănciulescu în ofensivă la meciul de azi de la Mioveni, de la ora 20:45, în direct la Antena 1

Argentinianul Osvaldo Miranda va debuta astăzi din primul minut în formaţia campioană! Stafful tehnic analiza ieri posibilitatea ca atacantul sud-american să-l înlocuiască în linia ofensivă pe Ionel Dănciulescu în meciul din această seară cu Dacia, de la Mioveni.

Afectat
"Danciu" plăteşte cu postul pentru ratarea penalty-ului din partida de Cupă, tot cu Dacia (0-1), de miercuri, de la Urziceni. Fotbalistul de 31 de ani nu a fost penalizat pecuniar, ba chiar a primit încurajări de la şefi, iar staff-ul tehnic s-a gîndit să-l treacă rezervă astăzi întrucît ar fi afectat psihic după eşecul din Cupă.

Oricum, Dănciulescu va intra pe teren în această seară, întrucît Miranda (23 de ani) nu poate duce, fizic, 90 de minute. Osvaldo revine după o pauză de două săptămîni cauzată de o fisură la pomete în ultimul amical al stagiului din Antalya, cel cu Rabotnicki (1-0). Miranda a fost activ la ultimele şedinţe de pregătire şi, în plus, dinamoviştii vor să vadă cum se descurcă jucătorul în care s-au investit două milioane de dolari.

14 goluri a marcat Dănciulescu în acest sezon pentru Dinamo, în toate competiţiile, fiind golgeterul "cîinilor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  01 Martie 2008, 20:16

un papagal si un filozof, lasati-l pe Danciulescu sa isi faca treaba! E cel mai tare de la dinamo, am castigat campionate cu el! E creierul echipei, sa va fie rusine! Miranda.. cine esti? Nu te cunoastem! Esti departe de "danciu-gol"

 •  01 Martie 2008, 18:24

Numai Talnar putea sa faca acest lucru !!!!! o mare prostie, Lasati-l pe Danciulescu sa-si revina in teren !!! Domnule Talnar cu tot respectul, nu suntem in Divizia B !!!! Ganditi-va putin !!!! daca nu, lasati-l pe filozoful de Dinu !

 •  01 Martie 2008, 10:01

miranda ,, sa vedem cat de argentinian esti ,, daca ai sau nu alura de fotbalist , sau esti bananier

Vezi toate comentariile (3)
Comentează