FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Roger este expresia fotbalistului brazilian: „Sunt aici să strălucesc!”. De ce va celebra golurile lui U Cluj pe care le-ar putea marca împotriva fostei sale echipe, CFR Cluj

Roger/ foto: Cristi Preda (GSP)
Roger/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 12:07 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 12:43

Brazilianul Roger, 27 de ani, este pansament pentru orice microbist. Este foarte expresiv în discursul său, le-a promis devotament celor de la U, după ce-a îmbrăcat tricoul rivalei din oraș, a dezvăluit pentru GSP.ro de ce se va bucura când va marca împotriva lui CFR Cluj

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Este o delectare să vorbești cu Roger Junio Rodrigues Ferreira! Brazilianul de 27 de ani este foarte expresiv, însoțește cu mișcări ample și ferme anumite idei pe care vrea să le scoată în evidență. Roger a trimis și un mesaj special pentru suporterii lui U, pe care a dezvăluit că-i apreciază încă de când îmbrăca tricoul rivalei din oraș, CFR Cluj!

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Pasiunile lui Vladimir Screciu: „Pot sta ore întregi la pescuit, fără semnal la telefon”. Când a cântat ultima oară + cine este bruneta focoasă ce-i stă alături
UNIVERSITATEA CRAIOVA
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Pasiunile lui Vladimir Screciu: „Pot sta ore întregi la pescuit, fără semnal la telefon”. Când a cântat ultima oară + cine este bruneta focoasă ce-i stă alături

Sud-americanul, care a mai trecut și pe la UTA, a semnat în această iarnă cu "Șepcile roșii". Au existat informații că Roger a fost propus și celor de la Dinamo București, doar că mijlocașul ofensiv nu știe despre interesul "câinilor". După ce s-a despărțit vara trecută de arădeni, a semnat în liga secundă saudită, la Al Taraji. Acum, a decis să revină în Liga 1.

4goluri în 9 meciuri a marcat Roger pentru Al Taraji

Roger poate juca și fundaș stânga, de voie, de nevoie. Va fi testat în amicale

Fotbalistul ce poate evolua pe orice poziție din linia mediană, având un profil ofensiv, va reprezenta o soluție în plus pentru Ioan Ovidiu Sabău chiar și pentru postul de fundaș stânga. În condițiile în care Bogdan Vătăjelu va rata startul lui 2024, el părăsind deja cantonamentul din Belek al echipei sale, așa cum a informat GSP.ro sâmbătă.

Neluțu Sabău îl va testa pe Roger și în situații cu rol defensiv. Așa cum a mai făcut și cu Alex Chipciu, căpitanul alb-negrilor. Roger a transmis că joacă acolo unde îl pune antrenorul, e genul de fotbalist disciplinat, team-player.

Prima oportunitate este astăzi, în primul meci al lui U Cluj din 2024, cu Kocaelispor (locul 2 în liga secundă turcă), cu începere de la ora 15:00, o oră mai devreme în țară.

Roger în 10 puncte: "Noi brazilienii trebuie să fim fericiți ca să jucăm fotbal. Aveți în față un Roger mai puternic mental"

Într-un interviu acordat GSP.ro, Roger a expus în 10 puncte care sunt aspirațiile sale în tricoul lui U Cluj.

1. "Salut, tuturor! Sunt fericit că sunt din nou la Cluj, de data asta în alb și negru. Voi face totul pentru acest club, pentru fani, voi demonstra că sunt un fotbalist adevărat. Nu e ciudat că sunt la echipa rivală, după ce-am jucat la CFR Cluj. Știu să delimitez situațiile"

2. "Sunt gata să lupt pentru U Cluj, trebuie să mă focusez zi de zi, trebuie să îmi îmbunățesc jocul și calitățile. Sunt foarte fericit că sunt la U Cluj. Contează! Pentru noi, brazilienii, dacă nu suntem fericiți într-un loc, nu putem juca fotbal, nu putem da randament. Sunt calm, sunt aici să strălucesc!"

3. "Da, sunt tot mai încrezător în mine. Devin mai matur pe zi ce trece. Aveți în față un Roger mai puternic mental"

4. "Vreau să joc cu acest zâmbet pe față, să arăt fanilor că merită să vină cu noi, să lupte alături de noi, să câștigăm câte 3 puncte meci de meci"

Roger era impresionat de fanii lui U Cluj încă de când era la CFR Cluj!

5. "Suporterii lui U Cluj sunt cei mai frumoși din România. Când eram la CFR Cluj, la derby-uri, realizam ce galerie puternică are U! Sunt aici, în alb și negru, să lupt pentru ei"

6. (Vei celebra golurile marcate în poarta fostei echipe?) Respect CFR Cluj, foarte mult, dar focus-ul meu e la U. Trebuie să mă bucur, să celebrez golurile. Chestia asta o am cu mine. Respect istoria mea, respect istoria mea la CFR Cluj, trebuie să respect U Cluj"

5assist-uri a adunat Roger pentru CFR Cluj în 35 de meciuri pentru \"feroviari\"

7. "Dinamo? Nu știu, chiar nu știu nimic de vreun interes. Agentul meu... Sincer, nu mă gândeam că voi reveni în România, inițial. Dar m-am gândit la cariera mea, am considerat că este o oportunitate bună să revin în România, ca să arăt fotbal bun. Poate că oferta lui Dinamo, dacă a existat, n-o fi venit la mine. Dacă nu știu, mai bine nu vorbesc, e bine să fii corect cu toți. Sunt fericit că am semnat cu U Cluj"

8. "Aaa, dacă aș putea marca în fiecare meci, așa aș vrea! Dar important e să câștigăm împreună, toată echipa. Vrem în play-off cu U, dar trebuie să ne concentrăm pentru fiecare partidă"

9. "Trebuie să fim uniți. Dacă nu suntem uniți, nu vom reuși nimic. Ne trebuie energie bună pentru play-off"

10. "Sper ca suporterii să-mi cânte numele, cu cuvinte frumoase, să plece acasă fericiți. Eu vreau să arăt mai bine pentru club, zi de zi"

69de meciuri a strâns la UTA, 6 goluri și 11 assist-uri

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // FOTO + VIDEO CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA » Iată schemele Rapidului, cum se apără, cum atacă, cine are responsabilitatea fazelor fixe! GSP are întregul „tablou”

VIDEO+FOTO CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Neluțu Sabău încă are mișcările! Cum îmblânzește „Moțu'” mingea și la 55 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Delia29
Delia29  •  08 Ianuarie 2024, 08:23

Ăsta bate câmpii la greu!

dodo001
dodo001  •  08 Ianuarie 2024, 07:35

Chestia cu respectul fata de CFR Cluj e frumoasa, cea referitoare la.cum va sarbatori golurile, ramane de vazut. In acest sezon nu se va intalni cu CFR, va juca jos la retrogradare. El trebuie sa isi rezolve aspectele disciplinare deoarece Nelutu Sabau nu accepta prostii . Altfel peste 6 luni il vedem fugind la UTA sau in Ungaria in refugiu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează