FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Roş-albii cumpără doar în teorie » Agitaţie maximă, eficienţă minimă

Articol de - Publicat joi, 13 ianuarie 2011 00:00

Lipsa acută de lichidităţi blochează momentan toate tratativele pe care le poartă dinamoviştii în privinţa achiziţiilor

"Cîinii" s-au lansat pe mai multe piste în mercato, dar vîntul care le bate prin conturi îi împiedică să finalizeze vreo tranzacţie. Se caută, în principal, fundaş central, dreapta şi mijlocaş central. Gazeta a sintetizat situaţia negocierilor:

- Szukala, 26 de ani, stoper - A fost aşteptat luni la negocieri la Bucureşti, însă n-a mai apărut, Pădureanu interzicîndu-i stoperului să facă vreun pas pînă nu se pun cluburile de acord. Dinamo oferă 350.000 de euro, Bistriţa vrea dublu.

- Ottl, 25 de ani, fundaş şi mijlocaş central - Roş-albii aşteaptă pînă pe 18 ianuarie un răspuns de la Bayern pentru împrumutul pe 5 luni.

- Haas, 25 de ani, fundaş şi mijlocaş central - Neamţul de la echipa secundă a lui Bayern Munchen în calcul în cazul în care pică împrumutul lui Ottl.

- Takayuki, 25 de ani, mijlocaş central - Japonezul vrea să vină, e aşteptat patronul Astrei, Ioan Niculae, să se întoarcă din străinătate pentru a discuta detaliile transferului.

- Vlad Munteanu, 30 de ani, mijlocaş stînga - S-a întors ieri în Germania, la solicitarea lui Wolfsburg. Sînt doar tatonări, n-ar spune nu unei reveniri, dar are salariu lunar de 30.000 de euro. Aşteaptă o ofertă concretă.

- Grigorie, 29 de ani, mijlocaş - Dinamo îl aşteaptă cu actele pe masă pe Dinu Gheorghe, problema e că Fane, poreclit mai nou "Încurcă lume", s-a sucit, vrea mai mulţi bani la semnătură.

- Rusescu, 22 de ani, atacant - "Eu aş vrea să se facă transferul, ar fi o altă provocare, dar pînă atunci mă antrenez foarte bine cu Unirea Urziceni", a declarat ieri vîrful. El e luat în calcul doar dacă pleacă Niculae şi Cristea.

- Junior Moraes, 23 de ani, atacant - Jean Pădureanu nu cedează: "Moraes costă un milion de euro plus TVA, o singură rată, nenegociabil". Dinamo vrea să plătească suma în mai multe tranşe.

Divorţ de Bianca!
Transferul la Universitatea Cluj i-a adus lui Adrian Cristea probleme în viaţa personală. Bianca Drăguşanu (foto) a anunţat oficial că s-a despărţit de fostul mijlocaş al lui Dinamo: "Nu puteam comunica aşa cum trebuia. Asta este tot ce pot spune. Am ajuns la concluzia că, pentru mine, cel mai bun lucru este acum să fiu singură şi să mă concentrez asupra carierei. Nu mai am, deocamdată, nevoie de un bărbat lîngă mine".

Inbox:

- DINAMO va pleca în Antalya pe 18 ianuarie cu un charter, alături de Universitatea Cluj şi Unirea Urziceni.
- ROŞ-ALBII au efectuat ieri testele medicale. Nimeni n-a avut kilograme în plus.
- LOTUL dinamovist va intra azi, pentru două zile, în cantonament la Săftica. Andone doreşte să-i scoată pe "cîini" la alergat prin pădurea de lîngă baza de antrenament.
- FLORIN BRATU, liber de contract, a făcut şi el, ieri, vizita medicală cu Dinamo. Azi ar putea semna cu FC Vaslui, o altă ofertă fi ind de la Astra.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sandybell6565
sandybell6565  •  13 Ianuarie 2011, 23:06

este momentul ca echipa sa fie intinerita masiv in felul acesta cred ca si spectatorii ar fi mai apropiati de echipa siar putea ierta un esec mai usor in fata echipelor mari

inima_de_caine
inima_de_caine  •  13 Ianuarie 2011, 20:37

Dacă nici acum Dinamo nu-şi infuzează lotul, echipa cu astfel de "mânji" ce pot fi măcar marfă de export pentru fraţii Becali, dacă nu se afirmă ca o resursă de fotbalişti nu genii (ca alde Matei ăla de la Steaua), dar măcar muncitori şi dornici să joace cu sufletul, atunci nu ştiu când s-ar mai justifica o asemenea măsură!

inima_de_caine
inima_de_caine  •  13 Ianuarie 2011, 20:33

Alo, gsp-u'! Vă rog eu frumos, invitaţi-l şi pe Nea Ando la masă, la o adică fie chiar şi-n restaurantul lui şi spuneţi-i că unii dintre suporterii lui Dinamo, care sunt conştienţi de "gaura neagră" din club şi de utopia câştigării campionatului, îi solicită să aibă în vedere constituirea unui lor, poate chiar a unui prim 11 care să abunde de copilandri gen Stănescu etc. N-or fi ei "miezul" campionatului, dar măcar să jucăm cu onoare!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close