FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 2-1

Rotariu îl înfruntă pe Andone: "Ce tot o dăm pe arbitri?! Jocul nu merge"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 22:46

Dorin Rotariu nu e pe aceeași undă cu Ioan Andone atunci când vorbește despre partida pierdută de Dinamo pe terenul lui FC Botoșani, scor 1-2, și spune că nu arbitrii au fost vinovați pentru rezultat.

"Jocul nu merge bine, au fost multe greșeli personale. Am avut o perioadă în care am jucat bine, am avut entuziasm, totul a mers bine. Acum a venit perioada în care toate ne merg prost. Singura soluție e să fim uniți, să muncim unul pentru celălalt, să fim cu adevărat o echipă.

O echipă nu înseamnă neapărat doar dacă ești pe primul loc, ci și atunci când ești mai jos. Sperăm ca această pauză să fie de bun augur. Ei au câștigat 3 puncte, degeaba ne luăm de arbitraj, pentru că punctele sunt la ei. Era bine dacă nu se dădea penalty, am auzit că nu a fost. Nu avem ce face", a declarat Rotariu la Digisport.

Citește și: Cum a scăpat Dinamo de al doilea jucător eliminat la Botoșani

Citește și: Specialiști în arbitraj dau un verdict crunt: viciere de rezultat la Botoșani - Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
chris_bu67
chris_bu67  •  02 Octombrie 2016, 19:52

Cum să meargă jocul când zugravul vinde jumate de echipă?Roti,e de vină antrenorul că nu poți da tu gol când scapi singur cu portarul?Și vă mai întreb,n-a avut Dinu dreptate cu Romera?Unde și cine l-a găsit frate pe ăsta?Zugravul adventist e principalul vinovat pentru starea actuală,să n-o mai dăm cu salvarea de la faliment,că a venit din partea statului.

portardelegenda
portardelegenda  •  02 Octombrie 2016, 10:56

daca macar unul din clubul ala gandeste asa inseamna ca Dinamo mai are o sansa

6.6.6
6.6.6  •  02 Octombrie 2016, 09:07

pai asa e ma rotariule nu merge pentu ca tu in loc sa dai gol dintr-o ocazie clara faci in pantaloni. plus multe alte suturi in plopi ca sa iesi in evidenta in loc sa pasezi la jucatorul aflat in pozitie favorabila de a marca. asa e, ai mare dreptate!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează