FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Rudele fostului mare atacant Ion Oblemenco sînt dezamăgite că nu au primit și ele o bucată din gazonul ”Centralului”: "E rușinos ce-au făcut!"

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2015 00:00

Luni a avut loc la Craiova ultimul eveniment pe arena "Ion Oblemenco".

Chiar dacă la începutul ceremoniei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria "Tunarului din Bănie", oficialii olteni au uitat să-i invite şi pe membrii familiei Oblemenco la eveniment.
"E rușinos ce-au făcut cei de la CSU! Nu-i normal să vină pe stadionul pe care Oblemenco a făcut meciuri memorabile şi să omită să cheme pe cineva din familie pentru a-i înmîna o brazdă din gazonul de pe «Central». Este inadmisibil să primească Gabi Popescu sau Marius Sava şi pe cei din familia lui Oblemenco să-i uite", s-au plîns rudele.

Urmașii lui Oblemenco sînt dezamăgite și că pe stadion au existat mai multe bannere, dar nici unul pentru fostul golgeter al Științei: "Au afişat bannere cu stimă şi recunoştinţă pentru Deselnicu, Crişan şi Ştefănescu, dar de Nelu au uitat. Sperăm să fie doar o eroare regretabilă a oficialilor de la CSU".

Oficialii din Bănie se apară: "A fost invitată fata lui Ion Oblemenco, dar a anunțat că nu poate să vină. O să primească o bucată de gazon prin curier".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
deuxex
deuxex  •  22 Mai 2015, 09:06
Postat de George Maxim pe 20 Mai 2015, 09:47

Nu e vorba de asta rudele apropiate wu fost anuntate... pur si simplu ***

Stiu persoane care si-au miscat fundul tocmai din Targu-Jiu pentru a lua o buicatica de gazon de pe "Oblemenco". Actiunea a fost mediatizata in mass-media din intreaga Oltenie cu circa 4-5 zile inainte. Faptul ca se asteptau ca cineva sa le livreze la usa un suvenir este penibil. TOTUSI, AM IMPRESIA CA ACEASTA STIRE ESTE UN MARE FASSS, SCRISA PE GENUNCHI DE UN PSEUDO-JURNALIST GSP! De ce nu le da numele rudelor nemultumite???

granjan
granjan  •  21 Mai 2015, 11:02

Nici pe rudele celebrului fotbalist Adiță Gigi Mititelu nu le-au invitat cei de la CSU. Rușine! GSP, luați a(l)titudine!

bucharester
bucharester  •  20 Mai 2015, 18:29

Ca o similitudine Oblemenco si Spartacus s-au facut cunoscuti lumii in anul 73, desigur la peste 2000 de ani diferenta. Oblemenco elimina Fiorentina de unul singur in 1973. OBLEMENCO = OLTENIACUS =OLTENIAN SPARTACUS Spartacus, un gladiator trac din Sparta care în perioada 73 - 71 secolul 1 dar înaintea erei noastre, a facut din nimic o armata de rascoliti cu care a invins multe legiuni.A determinat introducerea DECIMARII intre soldatii legiunililor pentru a punte capat infrangerilor, numai asa au putut fi infranti. Oblemenco la fel in anul '73 secolul 20 a facut din nimic o echipa cu care a fost foarte aproape de a castiga titlul in '73, realizand in acel an eliminarea echipei Fiorentina prin golul marcat de el la Craiova. A urmat primul Titlu. O.Craiova - de la OLTENIA de la OBLEMENCO

Vezi toate comentariile (13)
Comentează