FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Ruptură

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Patronul timişorenilor s-a războit ieri cu preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc

Tensiunea dintre patronul lui Poli Timişoara şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş (CJT), Constantin Ostaficiuc, a atins ieri cotele maxime.

Şeful timişorenilor a atacat frontal la o emisiune televizată pe TVR Timişoara. "Am tot stat deoparte, dar a venit momentul să arăt cu degetul spre cei care trebuie să-i susţinem sau nu. Clubul nu va susţine sub nici o formă candidatura unui astfel de om. Pentru Poli ar fi un dezastru ca acest om să cîştige ceva la alegeri. Noi nu vrem cadouri electorale de un milion de euro", a anunţat patronul bănăţenilor.

Ostaficiuc a făcut declaraţii şocante. "Am ajuns chiar să fiu ameninţat cu moartea! M-am săturat de această fanfaronadă. Acest om ne-a făcut de rîs de atîtea ori. Această relaţie nu mai poate continua, nu am nevoie de sprijinul său. Nu este de neînlocuit la Poli. Poate să se ducă înapoi la Bucureşti pentru că Giuleştiul îl aşteaptă", a conchis Ostaficiuc.

Datori
Scandalul a pornit de la faptul că ambele părţi acuză tabăra adversă că are datorii. Ostaficiuc a explicat că Poli are de plătit 378.000 de euro. "A transformat echipa într-un element pentru campanie electorală. Nu se poate aşa ceva. Poli a recunoscut faţă de noi printr-un act notarial că are datorii faţă de noi. Noi ne-am văzut de treabă şi am investit pînă acum în stadion 3 milioane de euro", a explicat Ostaficiuc. (Adrian Bucur)

"Un gargaragiu"
Patronul timişorenilor a reacţionat dur la adresa lui Ostaficiuc după ce a anunţat că CJT a investit 3 milioane de euro în stadion. "Noi am investit 2 milioane! Ce spune acest om sînt nişte minciuni. Cine iubeşte clubul trebuie să ştie cine este acest gargaragiu. Spune că face stadion la Covaci, dar s-ar putea să aibă o surpriză. Suporterii nu vor teren la Covaci. Vom investi în "Dan Păltinişanu" şi vom face un stadion de top fără dînsul la Consiliu", a explicat Iancu.

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (26)
 •  07 Aprilie 2008, 21:36

io il votez pe Ostaficiuc sa-l ejecteze pe Jabba. Mai bine ati ga banii in drumuri ca suntem de rasul tarii!!! Fotbal ne trebuie nous, si suntem de tot rahatul

 •  07 Aprilie 2008, 13:37

gunoi ostafciuc, timisoara nu mai vrea sa auda de tine in veci, esti un nemernic, dute si la-ne.....nu ne putem dezvolta si avea un oras frumos , ptr ca nenorociti ca tine nu se mai satura de ciolan, mizeriilor.....

 •  07 Aprilie 2008, 09:04

Ostaficiuc, nu ai nici o sansa la alegeri. Nu te va vota nimeni, gunoiule!!! Hai Poli!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează