FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

S-a dat singur de gol! Gigi Becali a negociat două săptămâni, în secret, cu un superjucător, deși nu avea voie: "S-a prins Dan Petrescu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 20:59

Gigi Becali a dezvăluit în această seară că a negociat timp de două săptămâni cu Dan Nistor, pe care a încercat să-l ia de la CFR Cluj.

Patronul FCSB-ului a dat toate detaliile acestei tentative, ilegale din punctul de vedere al regulamentelor!

"Am vrut să-l iau și eu pe Nistor de la CFR Cluj. Am negociat cu el două săptămâni. I-am dat 15.000 de euro, voiam să-i dau 20.000. Era nemulțumit că nu joacă acolo. S-a prins Dan Petrescu și l-a băgat pe teren. 

Am vrut să-l iau atunci când l-a dat Dinamo. Asta a fost o mare greșeală. Eu îl luam pe Nistor, chiar dacă aveam 4 mijlocași centrali în echipă. Nistor era rezervă și voia să joace. Dădeam bani numai să-l iau de la CFR", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Dan Nistor (29 de ani) a fost luat de CFR Cluj de la Dinamo. Ardelenii l-au dat atunci la schimb pe Nascimento. Becali nu avea voie să negocieze cu un jucător aflat sub contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Noiembrie 2017, 14:54

regulamentele nu sunt facute pentru cei de la steaua iar in Romania nici autodenuntul nu impresioneaza pe nimeni. omul a recunosut ca a facut blat cu Viitorul ca sa se salveze de la retrogradare, cu gura proprie si nu a facut nimeni nimic.

florar
florar  •  25 Noiembrie 2017, 09:03
Postat de fangigi pe 24 Noiembrie 2017, 22:36

Gheorghe are voie, el e deasupra regulamentelor, e in imponderabilitate!

Da,e mai bine sa consideri ca ai avut o viziune....De ce nu te intrebi daca jucatorul nu a fost contactat legal cu acceptul CFR?Pentru ca nu pomeneste nimeni?Dar de ce nu te intrebi ce mai putea sa faca Gigi cu Nistor daca asta juca la CFR?Deci il lua pentru ca un an sa stea pe tusa?Poti sa crezi asa ceva?

1525386347760732
Dorel Doru Serban  •  25 Noiembrie 2017, 01:22

Pai numai un *** mintal il vede pe Nistor fata de tractor fotbalist.....si prost de bubuie si ***....ma intreb ...asta e facut din ce a ramas de pe pereti ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează