FOTBAL  »  Superliga  »  BLOGSPORT.RO

S-a întrecut limita? Geambașu și Buzărin scriu două-editoriale eveniment despre programul de meci care le-a încăierat pe CSU și FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 19:22

CSU Craiova a șocat audiența înaintea meciului cu FCSB, când a oferit suporterilor un program de meci în care își face praf adversara. 

Pe coperta programului de joc apare un leu care a jupuit o oaie și și-a făcut din cojoc din blana ei. Pe blană scrie Steaua, iar din oaia fără lână a rămas un lup pe care scrie FCSB. În interior, un titlu extrem de dur: "Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare". Iar în textul materialului, oltenii îi atacă pe Duckadam și Gigi Becali.

Editorialiștii Gazetei, Cristian Geambașu și Alin Buzărin, au scris câte o opinie pe această temă.

"Umblăm cam mult la nuanţe. Cu prea multe mănuşi. Iar lucrurile sunt simple. În cazul în care conţinutul programului ar fi fost considerat jignitor, ofensator, discriminatoriu sau xenofob, domnii din fruntea grupării craiovene ar fi trebuit să se sesizeze. Să îl retragă de la difuzare. În ultimă instanţă, să anunţe la staţia de amplificare că nu împărtăşesc conţinutul. Atât timp cât au tăcut, şi l-au însuşit", scrie Geambașu. CITEȘTE AICI RESTUL EDITORIALULUI!

"În loc să priceapă respectiva eroare tipărită drept ce era, Gigi Becali s-a îmbățoșat televizat și a spus că sigur e mâna lui Mihai Rotaru, patronul oltenilor, fără de știința căruia nu se mișcă nimic la Craiova. Megamediatizatul număr unu al Stelei a admis că nu-l cunoaște personal pe finanțatorul Craiovei, că au vorbit doar de câteva ori la telefon pe tema Andrei Ivan, după care l-a catalogat „dobitoc”, „prost”, „jigodie” și „mârțoagă”. Un atac mult mai josnic decât fusese nereușitul program care a aprins văpaia", scrie Buzărin. CITEȘTE AICI RESTUL EDITORIALULUI!

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (17)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  11 Aprilie 2017, 06:33

D -LE BUZARIN nu stiu daca esti oltean dar dupa cum ai scri inclin sa cred ca esti 100%!!Nu inteleg de ce te sbati SA TE FACI DE RAS????AM mari dubii despre CARACTERUL D-VOASTRA!!!ORICUM ASTEPT MASURILE LUATE DE FRF SI LPF in caz contrar *** vor prolifera!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  10 Aprilie 2017, 23:53

Daca titlul nu ar fi fost atat de dur ("specie scarboasa" sa fi fost inlocuit, de pilda, cu "specimen curios") probabil nimeni n-ar fi dat importanta programelor de meci sau ar fi fost interpretate ironic drept semn al "frustrarii" oltenilor... Asa insa, socul violentei de limbaj ii va face pe noii FCSBisti - stelisti urcati cu toate bagajele (falsa superioritate si arogantele de "mare echipa") in barca lui Gigi - sa inteleaga ca insistenta si exagerarile in "tamaierea" experimentului FCSB in massmedia, arbitrajele scandaloase de care beneficiaza, declaratiile si actiunile lipsite de fairplay ale lui Gigi Becali, toate acestea au determinat o adversitate aproape necontrolabila in randul suporterilor celorlalte echipe, inclusiv suporterilor stelisti in varianta CSA. Greu de presupus ca Becali se va schimba sau potoli macar, dar "oamenii de fotbal" din forurile diriguitoare si din redactiile sportive ar trebui sa revena la obiectivitatea si impartialitatea cerute de statutul lor profesional si de bunul simt. Altfel, se va adanci impresia generala ca coruptia a distrus fotbalul romanesc si ca acesta a devenit um mediu infractional, de ocolit.

prazburg1948
prazburg1948  •  10 Aprilie 2017, 23:43
Postat de bakunin pe 10 Aprilie 2017, 20:32

Numai voi puteti egala cronica lipsa de inteligenta a oltenilor :))))))

Cocalar de bucuresti, ai intalnit multi olteni la viata ta sa inteleg. Ia zii desteptule, ce te face pe tine asa istet?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează