FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRII

S-a răzgîndit!

Articol de - Publicat miercuri, 28 mai 2008 00:00

Gheorghe Constantin nu-şi mai dă demisia din fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor

Lovitură de teatru la Comisia Centrală a Arbitrilor! Gheor­ghe Constantin, şeful arbi­trilor din România, nu îşi va mai prezenta demisia, aşa cum a a­nun­ţat în urmă cu două luni. “După finalul sezonului, voi pleca”, spunea Costică “Vîlcea”.

Hotărîrea de a renunţa la de­mi­sie a fost luată după ultimele e­ve­ni­mente petrecute pe relaţia FRF-CCA. Apropiaţi ai vîlceanului susţin că Gheorghe Constantin a fost deranjat de faptul că nici nu a apucat să-şi scrie demisia şi a şi fost dat la o parte de şefii fede­ra­ţiei, care pregăteau instalarea lui Sorin Corpodean.

De altfel, la petrecerea orga­ni­za­tă duminică de Lupescu şi Mircea Sandu la Snagov, împreună cu ar­bi­trii, dar la care n-a fost invitată con­ducerea CCA-ului, a avut loc un dialog între Corpodean şi cei doi federali care susţine varianta că “Vîlcea” rămîne şef al arbitrilor. “Hai, Sorine, vii la CCA, să ne dai şi tu o mînă de ajutor?”, a fost întrebat Corpodean de către Naşu’ şi Lupescu. “Din ce ştiu eu, domnul Constantin s-a răzgîndit şi nu mai vrea să renunţe, aşa am auzit de la Marcel Lică”, a fost replica lui Corpo.

31 de luni au trecut de cînd Gheorghe Constantin a fost instalat preşedinte al CCA, el mai avînd mandat pînă în 2009

1.500 euro pe lună e salariul lui Gheorghe Constantin

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
 •  28 Mai 2008, 08:50

Traim in tara "surselor", a lui "se zice ca...", "am auzit ca...", "umbla vorba prin targ ca...", "gurile rele spun ca..." Hal de presa! Norocu' vostru e ca au cam disparut uzinele, ca altfel ce bine le-ar fi stat unora dintre voi la impins tomberonu' cu span... Si mai lasati dracu' OTV-u' ala, ca maine-poimaine o sa citim p-aici ca v-a luat fantoma de la Medgidia la omor prin redactie!

 •  28 Mai 2008, 08:05

astia sunt dobitoci rau,auzi sa agunga cel mai corupt arbitru care a fost vreodata sef la CCA;va fi vai si amar de fotbalul nostru;oricum porcea are asigurate arbitrajele lu dinamo cand va ajunge corpo spaga sef

 •  28 Mai 2008, 02:06

corpodean sef al arbitrilor?!?!da nu facem dracu odata inca o revolutie in tara asta?!?mai bine mor pt ea decat sa traiesc in ea!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează