FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ACCIDENTARE

S-a rupt şi Joao Paolo!

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

Rapid joacă mîine la Galaţi în plină criză de rezultate şi cu probleme importante de efectiv. Mircea Rednic nu poate conta împotriva Oţelului pe trei dintre titularii din partida cu Unirea Urziceni, toţi accidentaţi.

Joao Paulo. Portughezului i s-a umflat glezna. Se crede că are entorsă, dar nu a făcut încă analize amănunţite şi află zilele viitoare perioada exactă de indisponibilitate. Atacantul de 27 de ani nu s-a antrenat deloc ieri.
Vasile Maftei. Căpitanul a primit o lovitură puternică deasupra genunchiului drept contra Urziceniului şi prezenţa lui în jocul de mîine e incertă. Maftei a făcut doar alergări uşoare ieri dimineaţă, din cauza durerilor, şi are şanse reduse să evolueze la Galaţi.

Costin Lazăr. Mijlocaşul le-a dat emoţii mari celor din staff-ul tehnic, apărînd la şedinţa de pregătire de joi cu gîtul blocat. A făcut ieri o rezonanţă magnetică şi a aflat că i-a fost afectat un ligament de la coloană. "Doctorii mi-au zis să iau pauză minimum o săptămînă, după care sper să-mi treacă durerile", a declarat Costin.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează