FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

S-a schimbat modificarea! Situația Rapidului este în mâna FRF: "Comisia de Disciplină trebuie să decidă! Meciurile se amână"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2016 21:13

La sediul LPF a avut loc o conferință de presă susținută de președintele Gino Iorgulescu, secretarul general Justin Ștefan și directorul de imagine-comunicare Marius Mitran.

 "Câteva situații speciale din fotbalul românesc ne-au determinat să facem această conferință.

Problema este clubul Rapid. Dimineață aveam o poziție, iar după-amiază a apărut un document în care se schimbă poziția clubului. Există o speranță pentru Rapid", a spus Gino Iorgulescu.

 "Astăzi de dimineanță, lichidatorul Rapidului a spus că clubul nu poate avea activități fotbalistice. În această seară domnul lichidator și-a schimbat punctul de vedere. Poate aceastea era minunea de care vorbeam dimineață. Poate fanii Rapidului pot spera.

De acum, totul se va face conform regulamentului FRF. Voi semna o sesizare către Comisia de Disciplină a FRF. Cei de acolo vor decide în regim de urgență dacă Rapid îndeplinește condițiile necesare pentru a participa în Liga 1.

Meciurile celor de la Rapid sau ACS Poli vor fi amânate până la o decizie", a spus Justin Ștefan, secretarul general al  LPF.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (110)
201.
201.  •  21 Iulie 2016, 22:14

Ce conferinta haioasa ca sa zic asa,pana acum LPF decidea tot ce e in Liga1 acum,hop la FRF cand ne da cu virgula regulamentul.Apropos de regulament,ce-a scaldat-o secretarul la greu cu hartiile venite de dimineata si pe seara,la fel si Gino.Pai cum e mai Iustine cu ce ai declarat pe la pranz ca Timisoara joaca in Liga1 fiindca Rapid nu poate ca e in faliment si chiar si insolventa daca ar fi tot n-au voie,terminand prin a te contrazice singur si anume ca pot juca doar daca se intampla o minune si platesc datoriiile,adica de la faliment revin la insolventa si cum eraUu in insolventa tot nu puteau evolua in Liga1 cum declarasesi anterior,asta 1 la mana si 2-pe ce baza ai declarat tu la inceputul conferintei de presa ca minunea s-a produs printr-o simpla hartie prin care se precizeaza ca cei de la Rapid pot activa in Liga1 ca au suportul financiar necesar,nici vorba de plata datoriilor,si in urma acestei hartii ati pasat(LPF)cazul la FRF.Nu era mai simplu ca sa declari de la inceput ca 8inlocuiti Rapid cu Timisoara in urma unei hartii trimise la Liga de admunistratorul lichidator ca aia de la Rapid nu pot evolua in Liga1 fiindca nu pot sustine financiar costurile aferente asa cum ai precizat la ora 21 la conferinta de presa?Si de ce la intrebarea jurnalistului referitoare la :in baza carui articol de regulament al LPF n-a fost primit Rapid in Liga1 ai facut trimitere la aceeasi hartie?D-aia ne facem de ras in lumea fotbalului fiindca n-aveti regulamente clare votate de voi.

spinoza
spinoza  •  21 Iulie 2016, 22:14

La ce campionat avem nu se merita sa-l mai televizeze. Este foarte bun Ilie Dobre la radio!

1143450242394630
Cristian Roger  •  21 Iulie 2016, 21:22

Fraților! Dupa ce ca ne-am facut de ras la nivel de naționala si la nivel de cluburi in sezonul trecut, in continuare dam dovada de "o mahala românească" incredibila. Atâta tevatura pentru un fotbal sub mediocru dar supra evaluat de toți cei de la LPF. Niciunde in in lumea civilizata in primele ligi nu exista echipe cu situații financiare ca la noi. Nu se poate sa participe echipe la competiție doar in baza drepturilor TV. Atâtea vorbe si discuții, doar pentru interesele "unora". O echipa trebuie sa aibă bugetul ei, fara sa depindă de stat si drepturi TV. In locul televiziunilor n-as mai da un ban.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează