FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

S-au încins!

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Fabbiani şi Pepe Moreno au fost la un pas să se ia la harţă ieri după-amiază, disputa dintre ei fiind aplanată de oficialii celor două echipe

Cu cît se apropie mai mult marele derby din etapa a doua din 2008, Steaua - CFR, cu atît tensiunea creşte în jurul acestui meci. Ieri, în Cipru, a avut loc avanpremiera partidei. Protagonişti? Atacanţii Fabbiani şi Pepe Moreno, care au fost la un pas să se încaiere. Cum s-a ajuns aici?

În timp ce CFR disputa amicalul cu Dnepr, cîştigat cu 2-1, echipa Stelei a ajuns la Complexul Alpha Sport Center, unde urma să joace şi ea o partidă de verificare. Pepe Moreno, alături de ceilalţi jucători care au fost rezerve aseară, a urmărit meciul trupei lui Andone.

"Băi, Pepe, să laşi gura mai moale!"
Fabbiani l-a zărit pe columbianul roş-albaştrilor. Şi-a amintit că acum 10 zile acesta declarase că "Fabbiani e cam gras". Imediat după terminarea jocului şi-a scos tricoul, apoi s-a dus glonţ în direcţia lui Pepe. "Băi! Să laşi gura mai mică, ai înţeles? Nu ţi se pare că vorbeşti prea mult? Mai taci din gură, de cînd vorbeşti tu de mine?", i-a strigat Fabbiani în timp ce îi făcea semn din degete să-şi închidă gura. Cei doi erau despărţiţi de un gard, însă Pepe a venit lîngă banca de rezerve. Voia să vorbească de aproape cu Fabbiani, dar acesta l-a ignorat.

Culio: "Pleacă, să nu iasă scandal!"
Stelistul a băgat mîna prin sîrma gardului şi l-a chemat la el: "Hei, hei, vino aici să-ţi explic ce s-a întîmplat!". Culio s-a apropiat şi i-a făcut semn că totul este OK, dar i-a recomandat să plece pentru a nu tensiona şi mai mult atmosfera. Pepe era însă de neînduplecat şi, deşi nimeni nu-l băga în seamă, continua să vorbească în direcţia lui Fabbiani şi a celorlalţi clujeni. S-a îndepărtat abia după ce oficialii Stelei au tras de el mai bine de 3 minute.

Andone a stopat cearta
După ce Pepe a plecat de lîngă banca ardelenilor, Fabbiani s-a ridicat nervos şi a pornit spre Pepe. Andone l-a văzut şi a alergat în direcţia acestuia. A pus mîna pe el, după care i-a zis: "Christian, stai aici! N-are rost să te duci acolo, cine ştie ce mai iese şi nu e bine nici să apară asta la televizor". Fabbiani l-a ascultat şi a cotit-o spre autocarul echipei sale.

"Fabbiani e cam nesimţit de felul lui, mă mir că a pus la suflet ce a zis Pepe"
Ioan Andone

"Fabbiani să mai slăbească"
În urmă cu o săptămînă, atacantul columbian al Stelei a fost întrebat de ziarişti dacă îl cunoaşte pe Fabbiani. "Da, este un atacant foarte bun, îl ştiu din campionatul argentinian, unde am evoluat împotriva lui. E un golgeter, însă cred că ar putea da şi mai multe goluri dacă ar mai slăbi. E destul de gras acum", a spus Pepe.

Andone rasist
Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, care a urmărit meciul de pe bancă, privea nedumerit disputa celor doi. După ce spiritele s-au calmat, el l-a întrebat pe Andone ce s-a întîmplat. "Ăla de la Steaua a dat nişte declaraţii obraznice despre Fabbiani, a zis că e gras", i-a spus antrenorul. "Cine e ăla?", a continuat Paszkany. "Un columbian. Uite-l acolo, ţiganul ăla care se îndreaptă spre teren" a fost răspunsul lui Andone.

"Împăcare la o cafea"
Ioan Andone l-a înţepat la final pe stelist. "Pînă una alta, Fabbiani a demonstrat ceva în cele 6 luni de cînd joacă aici, băieţaşul ăla, nici nu ştiu cum îl cheamă, Pepe parcă, n-a arătat nimic. L-am oprit pe Fabbiani să se ducă la el pentru că i-am zis că mai bine mergem împreună la Steaua şi stăm la o cafea, eu cu el, cu Lăcătuş şi cu Pepe", a declarat Andone la Ştirile Sportive ale Antenei 1. "Îi aştept, sînt bine-veniţi, mai ales că sînt şi prieten cu Ando", a fost replica lui Lăcătuş.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
 •  09 Februarie 2008, 14:17

tu georgiana tu dute in pula mea freacaty ciorba....ca habar nai de fotbal!!!grasu ala te cumpara te vinde...nu ca tine cei pe tine si in dulap...si numele tau i de fraieri

 •  08 Februarie 2008, 16:19

Bai hahaha, ce glume expirate, din 92 ai... astea le ziceau funariotii si ceilalti bolnavi psihici din PRM, PUNR si AUR in epoca romanismului verde (92-96)... N-ai mai evoluat de atunci sau abia acum te-ai prins de ele? :-D)))

 •  08 Februarie 2008, 15:30

Un roman si un ungur, in compartimentul unui tren... Ungurul: - Rughem nu supera la tine, domnu', ce scrie la plecute asta? Romanul: - Pai, sus scrie in romana: 'Nu va aplecati pe geam, pericol de moarte!' - No, inteles! Da' mai dupe aia, ce scrie? - Pai, scrie acelasi lucru, dar a

Vezi toate comentariile (40)
Comentează