FOTBAL  »  Superliga  »  JUNIORI

S-au revanșat la copii » Juniorii de 14 ani de la Steaua și-au umilit rivalii de la Dinamo

Imaginea bucuriei cu puști steliști în prim-plan, după 8-1 în fața lui Dinamo // Foto Facebook
Imaginea bucuriei cu puști steliști în prim-plan, după 8-1 în fața lui Dinamo // Foto Facebook

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2017 00:00

Dacă în semifinalele Cupei Ligii steliștii au luat 7 în dublă manșă de la Dinamo, puștii de 14 ani ai roș-albaștrilor le-au dat 8 rivalilor din Ștefan cel Mare.

La Steaua se mai întâmplă și lucruri bune. Dar nu la echipa mare, ci la cea de juniori născuți în 2003. Copiii pregătiți de Ion Toma și de Iordan Robert au făcut spectacol și au umilit-o pe marea rivală Dinamo!

Totul s-a întâmplat la un turneu Under 14, Junior Cup 2017, organizat în week-end la Cluj, unde au participat cele mai bune 16 formații din România la această categorie de vârstă.

Chiar dacă șefii Stelei investesc extrem de puțin în juniori, care se antrenează la grămadă pe un micuț teren sintetic din curtea Liceului "Mircea Eliade", puștii lui "Tomiță" au oferit un adevărat recital la Cluj. Au marcat gol după gol și s-au impus în fața dinamoviștilor cu 8-1! Asta în condițiile în care Dinamo se laudă cu cea mai tare academie din țară.

"Puteam să ajungem în finală, dar am avut ghinion. Ne-a bătut Juniorul Suceava cu noroc, 2-0. Asta e! Totuși, e o bucurie mare pentru copii că au terminat turneul pe locul 3, dar mai ales că au câștigat fără drept de apel în fața lui Dinamo", spune Ion Toma.

Pe lângă locul pe podium, roș-albaștrii și-au mai adjucat și alte premii. Alexandru Neacșu a fost golgeterul competiției, iar Claudiu Negoescu a fost ales cel mai bun jucător al Junior Cup 2017. Finala mare a fost adjudecată de juniorii de la ASU Poli Timișoara, 4-0 cu Juniorul Suceava.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1407883732596754
Irina Roman  •  07 Martie 2017, 09:00

Numele antrenorului este IORDAN ROMAN și nu Iordan Robert!!!

767402686759199
Florin Pana  •  06 Martie 2017, 15:14

Ce s-a intamplat la Cluj ?????Va spun eu, in finala mica Dinamo nu a jucat cu titularii ,punct si cei de la Steaua stiu acest lucru pt ca se cunosc intre ei fiind in multe cazuri colegi la aceleasi echipe .A te lauda cu acest lucru este penibil .Amandoua echipele duminica 05.03.2017 si in smifinale si in finala mica nu au jucat nimic ,fotbal 0 si pe maidan se joaca mai frumos .Am fost la fata locului asa ca nu este adevarat decat scorul restul e can can !!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează