FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

“Să ne lase vedetele”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Marian Iancu a răbufnit la adresa jucătorilor după înfrîngerea usturătoare cu Craiova.

- Domnule Iancu, ce concluzie aţi tras după Poli-Craiova?
- Mi-a fost ruşine pur şi simplu, nu m-am simţit deloc bine. Au reuşit prietenii mei jucătorii să mă facă să-mi fie ruşine de toată lumea, de public, de arbitru, de Craiova...

- Aţi vorbit cu jucătorii sau cu Uhrin după meci?
- Cu Dusan am vorbit şi avem exact aceleaşi opinii. Cu jucătorii, o să vorbesc cînd o să merite să vorbesc cu ei.

- Sînteţi supărat pe toţi sau doar pe o parte din jucători?
- Sînt jucători care au alergat şi care şi-au dorit cu Craiova. Sînt unii care vor şi nu pot, unii care pot şi nu vor şi unii care nici nu pot, nici nu vor. De o parte o să ne despărţim în vară. Vor rămîne doar cei care merită. Meciul a avut menirea să ne facă să decidem. Sita a cernut la vedere.

- Sînteţi dezamăgit de Aliuţă?
- Aliuţă este un jucător care probabil cît de curînd se va lăsa de fotbal şi se va dedica altor activităţi mai aproape de condiţia lui. O să-i dau ocazia să se ocupe de ele. Aliuţă s-a descalificat singur. I-am dovedit şi lui, şi lui Ganea, că ţin la ei, că îi respect, că am încredere că nu şi-au spus ultimul cuvînt. Aş vrea să văd şi de la ei acelaşi lucru.

Ganea tăvălit
- Dar Ganea cu ce v-a supărat?
- Ganea a început să vorbească mai mult decît joacă. Noi l-am respectat enorm, am făcut eforturi majore pentru el şi aş dori să fie un adevărat lider, să nu dezbine. Am nevoie de o familie la echipă. Trebuie să ne dovedească şi el că ne merită, să ne arate şi el că ne respectă. Sînt convins că-şi doreşte mult, dar să spui mereu că alţii sînt de vină e prea mult.

- S-a zvonit că Ganea ar fi fost dorit de Dinamo, de CFR...
- Ganea spre Dinamo sau la CFR sînt invenţii. De multe ori poate chiar ale lui! Să nu creadă că sînt născut ieri, am învăţat PR înaintea lui. Să ne arate în teren că este aşa cum îl ştim toţi. Să facă pe ju­că­torul, nu pe speaker-ul, să nu-mi mai facă găşti în vestiar. Să nu-mi dea mie semnale în presă, as­­tea l-am fumat demult. Îl plă­tesc să dea gol, nu pentru altceva.

ALEXA ŞI CÎNU ÎN COLIMATOR
- La meciul cu Craiova au fost probleme in defensivă. Ce şanse sînt să revină Cînu?
- Nici o şansă! Nu avem timp să-l integrăm pe Cînu. O să vedem la momentul potrivit ce vom decide în privinţa lui. Iar măria-sa Alexa să-şi vadă de accidentarea lui, să revină cît mai repede, decît să facă lobby pentru prietenii de cumetrie.

- Ce mai speraţi de la partida cu Steaua?
- Să se ducă jucătorii şi să ne aducă onoarea, să ne dovedească că pot, dacă nu să ne lase! Să cîştige, de-aia îi plătesc şi îi plătesc cum mulţi nici nu-şi imaginează. Nu pot să spun că sînt obosit cînd trebuie să le dau banii, cum spun ei că sînt obosiţi că-i scoală antrenorul la 9 dimineaţa în ziua meciului. Păi să-i trezească la 7 şi jumătate şi să vină cu tramvaiul la stadion. De-asta ne-a bătut Cra­iova că nu are vedete, cum avem noi! Dar care se cred vedete să ne lase, să meargă la Hollywood, să facă pe actorii.

Ganea se abţine
Căpitanul timişorenilor a încercat să răspundă criticilor lansate de către Iancu. “Eu îl respect sincer pe domnul Iancu şi nu sînt speaker. I-am comunicat personal ce am avut, cînd am fost sunat. Altfel, dacă e ceva vorbim între noi şi antrenorul transmite. Şi nu sînt adeptul găştilor. Sub nici o formă! Nu cred că sînt găşti la echipă. Atmosfera nu e bună acum, e un moment greu, probabil cu toţii am greşit dar trebuie să ne lingem rănile şi să scoatem echipa din situaţia asta”, a spus Ganea.

Dezminte varianta CFR
Ganea a ţinut să precizeze că zvonurile legate de interesul lui CFR pentru serviciile sale nu au nici o legătură cu el. “Ce legătură să am cu zvonurile astea? Pot să dovedesc cu lista de telefoane că nu am vorbit cu nimeni din presă după meciul cu U Cluj. Nu m-am gîndit niciodată să plec de aici, familia mea se simte foarte bine la Timişoara. Nu ştiu cine tot bagă zvonurile astea, nici nu ştiu la ce să mă mai aştept, ce echipă mai urmează. Am contract cu Poli încă doi ani şi nu am nici o clauză”, a spus Ganea.

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Euro 2024
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (15)
 •  21 Aprilie 2008, 08:08

Am fost foarte suparat dupa meciul cu Craiova, pe jucatorii lui Poli. Craiova a are in acest moment o ecipa frumoasa, tanara, si ma bucur ca UEFA i-a sanctionat si nu pot face transferuri pentru ca astfel pot creste proprii jucatori inca celputin un an. Despre Poli pot spune ca astept sa demonstreze ceva in meciul cu Steaua din Groapa Ghencea, sa vedem daca merita sa mai credem in aceasta echipa sau mai bine renuntam definitiv la orice sperante si speram in "curatenia de vara".

 •  21 Aprilie 2008, 01:23

ba fratilor se pare ca voi chiar nu stiti cum se munceste un ban sau, poate ca stiti?dar va multumiti cu putin dar asta e mentalitatea romanilor acum am luat banii maine ma inbat sau eu stiu ce fac???daca aveti bani multi atunci lasati-va bai de fotbal nu va mai bateti joc de cel mai frumos si civilizat oras din romania mergeti la mitici sa jucati miiuta cu ei"asa din prietenie nu"? ca poate asta simti unii pentu altii

 •  20 Aprilie 2008, 16:39

iancu spunea ca ia 12 p din 4 meciuri,...e pe aproape din 9p a luat unul...in templu nu va iertam....va scoatem fotbalul din cap daca ati avut vreodata asa ceva...pououli bragadiru,palmares n-aveti,numele l-ati schimbat.....care poli sunteti voi?FCK OFF loseri!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează