FOTBAL  »  Superliga  »  IANCU ÎI VREA LA TIMIŞOARA PE IONUŢ RADA ŞI PE VALI BADEA

“Să plece!”

Articol de , - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Steliştii sînt de acord cu trecerea celor doi jucători pe Bega, însă aşteaptă o ofertă concretă din partea lui Poli.

Doi dintre fotbaliştii Stelei care au intrat de puţine ori sau chiar deloc în calculele lui Lăcătuş în etapele din 2008 sînt în capul listei de transferuri la Poli Timişoara. Este vorba despre Ionuţ Rada şi Vali Badea, pe care Marian Iancu îi vrea neapărat pe Bega. “Mă interesează Rada, pentru care vom lansa o propunere clară în vară. În plus, şi pe Badea l-aş vrea, dar e greu să îi dea drumul Steaua. Ni-i dorim foarte mult, dar nu ştiu ce şanse sînt ca ei să ajungă la Timi­şoa­ra”, a spus Iancu la Fanatik Show.

Răspunsul a venit ieri din par­tea lui Becali, care s-a arătat des­chis efectuării tranzac­ţiei. “Îi vrea Poli? Foarte bine, să facă o ofertă pentru ei şi îi voi lăsa să plece! Dar nu vorbim acum de cine vine, cine pleacă, cine rămîne, nimic legat de transferuri. Sîntem pe primul loc şi nu are rost să fac eu rău echipei. Aşteptăm să terminăm campio­na­tul pe locul 1, să intrăm în Liga Cam­pi­o­ni­lor direct în grupe şi după aceea vom vorbi şi de transferuri”, a declarat Becali.

Au adus 9 puncte

Ionuţ Rada (25 de ani) şi Vali Badea au marcat împreună, în acest cam­pionat, doar 3 goluri. Reuşitele lor au fost însă extrem de impor­tante în cele 3 meciuri, golurile respective aducînd de fiecare dată victoria roş-albaştrilor. Rada a marcat în victo­ria cu FC Vaslui (1-0), din Ghencea, iar Badea a marcat în meciul Ceahlăul - Steaua 0-1 şi a punctat în minutul 90Ă2 în întîlnirea Steaua - UTA 2-1.

Strategie?

Declaraţiile lui Iancu vin exact înaintea meciului cu Steaua, din Ghencea. Chiar şi discursul anti-Steaua pe care boss-ul Timişoarei l-a avut pînă acum s-a schimbat. “Meciul cu Craiova, de vineri, devine, din cauza egalului cu Dinamo, mai important decît cel cu Steaua, de săptămîna viitoare. Eu trebuie să mă gîndesc cum să iau punctele cele mai uşoare”, a declarat Iancu.

“N-au cum să pună presiune”

“Nu mă interesează pe mine ce pre­si­u­ne pun, că nu o pun pe Stea­­ua. Noi jucăm bine şi nu con­tea­ză ce zic ei. Important e să ne con­cen­trăm în meciurile cu ei, să uităm ce oferte se vehiculează pe la te­le­vizor şi prin presă, să cîştigăm tot şi la final vom vorbi concret”, a spus Becali. Steaua - Poli se joacă marţi.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
 •  17 Aprilie 2008, 15:44

Vali Badea n'are treaba cu fotbalul... dar Rada e bun, problema e ca pe postul lui sunt alti fundasi mai buni ca el d'aia nu joaca...

 •  17 Aprilie 2008, 12:58

Rada si Badea sunt doi oameni la care Lacatus ar trebui sa se gandeasca ambi sunt buni, la Badea sa se gandeasca mai bine ca a facut multe pentru Steaua nu ar trbui sa il vanda pt ca in timp isi va reveni, tot ce ii cer lui Lacatus eu ca suporter stelist este sa ii acorde mai multa atentie si sa aiba rabdarea pe care a avut-o cu Neaga te rog frumos Domnule Lacatus de Badea imi place cel mai mult bun baiat, mare caracter o sa vedeti voi, tot ce trebuie sa aveti e RABDARE cu el.

 •  17 Aprilie 2008, 12:26

rada mi se pare un fundas bun,pealocuri chiar foarte bun.ce sa zic de baciu care e de 5 ani la steaua si nush daca a jucat 20 de meciuri.de caum a venit la steaua a jucat ca titular,si a jucat chiar bine,neavand nevoie de "integrare".Parerea mea e ca ar trebui sa se gandeasca de 2-3 ori inainte de a-l vinde.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează