FOTBAL  »  Superliga  »  

"Să rămînă Lupescu!"

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Patronul Adrian Mititelu a spus că, în sondajul iniţiat de LPF, a votat pentru ca Lupescu să facă în continuare delegările de arbitri pînă la finalul sezonului: "Nu e normal să schimbăm regulile la mijlocul competiţiei". Alături de CFR Cluj şi Poli Iaşi, singurele menţionate de şeful Ligii, Dumitru Dragomir, oltenii reprezintă al treilea club care refuză în acest moment soluţia tragerii la sorţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  17 Februarie 2008, 18:28

adevarul e ca doar trei echipe doresc schimbarea delegarilor. se stiu ele care. ;)

 •  17 Februarie 2008, 12:53

ZIAR DE CACAO iERI SCRIA CA NUMAI Clujul si Iasiul e impotriva delegarii prin tragere la sorti,oricum corect e sa mearga pe sistemul stabilit inaintea inceperii campionatului iar din campionatul urmator se poate schimba regula (are dreptate Muresan :nu schimbi regulile jocului in timpul partidei) Un bravo pentru Mititelu pentru ca nu a dat jucatori Miticilor cum a facut Iancu!!!

 •  17 Februarie 2008, 12:48

nu-mi miroase a bine pretentiile lui mitica cu luatul delegarilor. Daca minte si-n privinta echipelor care ii sustin ideea, ce incredere sa avem in corectitudinea lui? Tot scandalul cu delegarilor nu-i altceva decat primul deget pus pe buton de berbec. Sa se joace corect vrem si sa nu se mai avantajeze nici macar clujul. Celor care afirma ca a fost avantajat CFR le dau dreptate, dar le amintesc ca echipa CFR-ului a fost avantajata fata de Unirea Urziceni, si poate putin, putin fata de Rapid. Steaua daca se arbitra corect nu cred ca se mai gandea la titlu, era pe la 15 puncte de CFR. Ar fi ramas in lupta Rapid, Urziceni si poate Timisoara.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează