FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVIŞTI.RO

"Să vină cînd simte el"

Articol de - Publicat vineri, 04 aprilie 2008 00:00

Andrei Mărgăritescu a afirmat ieri că echipa este dispusă să-l reprimească pe fostul ei antrenor

- , cum e atmosfera în vestiar după ce s-a ratat ultima şansă la Champions League?

- Atmosfera creată de aşa-zisele scandaluri din lot şi în jurul revenirii lui Mircea Rednic nu face decît să ne destabilizeze. Mai grav e că între noi, jucătorii, n-au fost şi nu sînt discuţii contradictorii, dar din afară se bagă . Mereu noi sîntem acuzaţi, vestiarul e întotdeauna de vină. La ştiri apar doar liste cu jucătorii ce urmează să fie daţi afară, iar Rednic e întrebat doar dacă are ceva contra noastră.

- S-a făcut pace între voi şi Mircea Rednic?
- Păi, n-a fost nimic între noi, vreo ceartă, vreo dispută. La ce performanţe a avut la Dinamo, cine ar avea să-i reproşeze ceva? Noi îl primim cu braţele deschise! Poate să vină de acum, dacă vrea. Dînsul a decis în toamnă să demisioneze, iar toate acuzaţiile împotriva noastră n-au fost fondate. Noi n-am ieşit niciodată cu declaraţii împotriva lui. Dînsul să vină cînd simte că poate începe treaba. Cu orice antrenor am încercat să facem totul ca să fie bine.

- Au apărut acuzaţii că nu v-aţi apărat corect şansele cu CFR Cluj.
- Problema la acest meci e că am pierdut banii din primele mari oferite de şefii noştri. Toţi am fost slabi cu CFR, toţi sîntem de vină. Iar Lobonţ nu poate fi acuzat. Ne-a scos de atîtea ori, se întîmplă să mai şi greşeşti. Eu n-am păţit la fel cu Mioveniul, cînd am luat cartonaş roşu şi ne-au eliminat argeşenii? În faţa unor jucători ca Lobonţ, ca Dănciulescu, trebuie să-ţi scoţi pălăria, n-ai ce să spui, e obligatoriu să ai respect.

- Terminaţi pe un loc de cupă europeană?
- Nu mai avem şanse la poziţia secundă, de Champions League, dar o să fim în Cupa UEFA. Presiunea pusă pe noi ne afectează totuşi şi dăunează performanţei.

E Lobby răcit?
Lobonţ nu a fost la antrenamentul de ieri, oficialii dinamovişti afirmînd că portarul de 30 de ani a fost învoit din cauza unei răceli. Roş-albii au precizat că de azi internaţionalul va reveni la pregătiri şi va face deplasarea pentru partida de mîine, de la Galaţi. Surse autorizate pretind însă că de mai multe săptămîni există o ruptură între portar şi ceilalţi coechipieri! Jucătorii au contestat calităţile de lider ale lui Lobby şi sînt nemulţumiţi de faptul că portarul are parte de un tratament preferenţial în cadrul echipei. (Remus Răureanu)

Se schimbă lotul
Dinamo se va reconstrui la vară, cînd foarte mulţi dintre jucătorii importanţi ai clubului vor fi lăsaţi să plece, din diverse motive. Unii au conflicte mai vechi cu Mircea Rednic şi, în ciuda asigurărilor de pace ale viitorului antrenor, nu vor uita acuzaţiile şi divergenţele din trecut, iar alţii au primit asigurări din partea şefilor că vor fi lăsaţi să plece la alte echipe, pentru a cîştiga mai bine financiar. (Remus Răureanu)

Plecările de la vară
Fotbalist Motiv Destinaţie posibilă
Bogdan Lobonţ Aflat în conflict de un an cu Rednic, are promisiunea şefilor că la vară va fi lăsat să plece în străinătate Lazio, Milan, Santander Flavius Stoican Îi expiră contractul, iar Rednic nu-l agreează Apoel Nicosia, Grecia Cosmin Moţi I s-a promis că va fi lăsat să se transfere în Occident AS Roma, Everton, Duisburg şi Feyernoord Cristi Pulhac Nu e agreat de Rednic şi i s-a promis transferul extern Poli Timişoara, Espanol, Lens Blaje Todorovski Nu s-a adaptat în Ştefan cel Mare Macedonia Cătălin Munteanu Nu mai intră în planurile de viitor ale dinamoviştilor Duisburg, Spania Andrei Mărgăritescu I se va permite să plece în străinătate Germania Ionel Dănciulescu La prima ofertă din străinătate, i se va permite să plece Rusia

Rednic: "N-am nici o listă neagră!"
Mircea Rednic susţine că nu are o listă "neagră" pentru la vară. "Nu există nici o listă. Am nevoie de toţi jucătorii cu care am reuşit să facem performanţă. Rednic nu vine la Dinamo pentru un loc de muncă. Dacă nu aş fi crezut că pot reedita performanţele de anul trecut, nu aş fi acceptat să revin. Cu cei care şi-au demonstrat valoarea, plus cîţiva puşti talentaţi, putem reveni în frunte!", a declarat Rednic pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1.

"Împreună vom reuşi"

Cristi Borcea a dat ieri asigurări că Rednic nu revine la Dinamo cu idei preconcepute. "Avem un lot foarte valoros, cu care anul trecut am cîştigat campionatul, şi sperăm să ne calificăm în primăvara europeană. Din păcate, nu avem aceleaşi rezultate după ghinionul teribil cu Lazio. Am trăit multe dezamăgiri în ultimele luni, dar tot împreună vom reuşi", a declarat Borcea pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  04 Aprilie 2008, 15:48

TE ASTEPTAM SI TE IUBIM MIRCEA REDNIC CAT MAI REPEDE POSIBIL SA TE INTORCI LA ECHIPA SA BATEM BRICHETARI ACESTI NENOROCITI AI FOTBALULUI DIN ROMANIA, PE CEAUSEI SA- ZNOPIM DIN BATAIE.

 •  04 Aprilie 2008, 14:50

mi-e scarba de jurnalistii care se prostitueaza. toate articolele referitoare la stOAIA si la oierul ala impwutit fac sa le imbunatateasca imaginea, iar despre celelalte echipe se scrie numai de rau. MAPISPEVOI, ZDRENTELORIMPUTITE.

 •  04 Aprilie 2008, 10:16

Adidasi SUPER SUPER TARI!!! Demysport punct ro Demysport punct ro Demysport punct ro Demysport punct ro Demysport punct ro Demysport punct ro

Vezi toate comentariile (7)
Comentează