FOTBAL  »  Superliga  »  MECIUL VĂZUT DE SABĂU: "PIERDEM, E BLAT! ÎNVINGEM, NE FACEM DUŞMANI!"

Sabău e sigur: "Va ieşi scandal"

Articol de , - Publicat vineri, 14 martie 2008 00:00

Sabău, care rămîne pe lista "cîinilor" pentru la vară, crede că, indiferent de rezultat, meciul va stîrni polemică

Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău, este conştient de gradul de risc al meciului de azi dintre formaţia sa şi Dinamo. "De cîte ori jucăm cu echipele mari apar aceleaşi probleme. Dacă pierdem, e blat, dacă învingem, ni-i facem duşmani pe cei cu care jucăm. Şi cu Dinamo va fi la fel: dacă batem, îi supărăm pe "cîini", dacă ne bat, se va spune că le-am dat meciul. Nicicum nu e bine pentru noi, supărăm pe cineva de fiecare dată. Eu mă bucur că Gloria a avut rezultate tocmai datorită imparţialităţii sale. Jucăm doar pe teren, corect", a spus Sabău (40 de ani), care este în continuare pe lista roş-albilor să preia din vară formaţia campioană.

Suspiciunile legate de această întîlnire îl enervează pe Cristi Borcea: "Doar o minte bolnavă sau un necunoscător ar putea spune că acest meci e blat. Păi, Gloria ne-a bătut în tur, în Ştefan cel Mare, ce aranjamente să fie? Ştiu că duşmanii ne-ar vrea la pămînt, dar n-o să le dăm această satisfacţie, o să cîştigăm pe bune".

N-are contract semnat cu Gloria!
Neluţu Sabău a declarat ieri că nu vrea să mai vorbească despre interesul pe care Dinamo îl manifestă faţă de el. "Nu mă interesează ce s-a discutat despre plecarea mea în Ştefan cel Mare. Mai am doi ani de contract, chiar dacă nu am semnat înţelegerea, şi trebuie să-mi fac meseria pentru cei ce mă plătesc, dar şi pentru mine, că sînt antrenor tînăr", a spus Sabău pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1. "Pot să mă laud că am reuşit să-l ţin pe Sabău pentru încă doi ani. Alte discuţii nu-şi mai au rostul", a punctat şi Jean Pădureanu.

Precauţi
Dinamoviştii intenţionează să joace cu doi mijlocaşi defensivi, Mărgăritescu şi Ropotan. "China" revine în formula de start, după două etape de suspendare cauzate de eliminarea din meciul de Cupă cu Dacia Mioveni (0-1). Mulţescu este precaut, mai ales în condiţiile unui teren greu la Reghin, alegînd clasicul 4-4-2 în detrimentul modulului 4-3-3 cu care a început cu Farul (0-0).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
 •  14 Martie 2008, 18:34

STEAUA ESTE CEA MAI STRALUCITA STEA DIN UNIVERS...CARE DIN PACATE CADE SI MOARE....STEAUA A MURIT...BECALI A INEBUNIT...SUPORTERII SUNT DEPRESIVI...DAR VINE BECALI SI LE DA 1KG DE BRANZA SI UITE ASA CU TOTI AU UITAT CA STEAUA ODATA,UNDEVA,CANDVA A EXISTAT...INSA PACAT CA S-A SPULBERAT.FORZA DINAMO DINAMO

 •  14 Martie 2008, 14:10

2 solist ca de fiecare data!Cred ca l-au scos si de la pariuri!Nelutu lasa-ne frate cu chestiile astea,Gloria e safa cooperativei!Rusine!

 •  14 Martie 2008, 12:55

oare cine e cel din poza? bratu si... ??

Vezi toate comentariile (18)
Comentează