FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANŢA - GLORIA BISTRIŢA

Sabău şochează: "Mă gîndesc să mă las de antrenorat"

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a fost extrem de afectat de înfrîngerea suferită la Constanţa, în faţa Farului, scor 1-0.

"Mă gîndesc poate chiar să mă las de antrenorat din vară. Nu este exclus acest lucru, voi analiza şi voi vedea ce este mai bine pentru mine. Din păcate intri într-un joc de interese în care unii te urăsc, pentru alţii devii antipatic, iar alţii au prejudecăţi. Am încercat să respect pe toată lumea, dar există prea multă răutate şi ambiţii personale. Totul se analizează în funcţie de starea fiecăruia de spirit Se uită la scor şi cel mai uşor le este să spună că a fost blat. Nici măcar nu mai sînt ob ligaţi să vadă meciul. În ultimul minut de joc ai opt jucători în careul advers şi mingea este scoasă de pe linia porţii, dar cel mai simplu, a fost blat. Este o situaţie foarte grea, am fost umilit şi acuzat de nişte lucruri care nu există la această echipă. Este cel mai greu sezon pentru mine ca antrenor şi abia aştept să se termine. Mai întîi însă, vreau să salvez echipa de la retrogradare", a spus antrenorul Gloriei.

În urma acestui rezultat, Gloria Bistriţa coboară un loc în clasamentul Ligii I, de pe 11 pe 12, intrînd în hora pentru evitarea retrogradării.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
 •  23 Aprilie 2008, 21:46

Cu mai multa placere am fost la meciurile lui U de pe Moina. Retrogradeaza ei...dar macar joaca transparent, cu mai multa ardoare! Haide "U"!

 •  23 Aprilie 2008, 21:43

Este incredibila blazarea de care dau dovada anumiti jucatori de la Gloria pe acest final de sezon! Ma uitam la Coroian intr-un meci si mi-am dat seama de acest lucru. Se vedea ca poate mai mult, dar s-a multumit sa fie tehnic, in rest facand totul agale, dupa dictonul "las-o ba' ca merge asa". Chiar daca sunt din Bistrita nu pot sa nu remarc ca sunt jucatori in lot care poate de aceea n-au ajuns mai "sus" de Bistrita: din cauza blazarii si arogantei. Respect Sabau!

 •  23 Aprilie 2008, 20:36

Nu cred ca Sabau ar putea face blaturi vreodata.Gloria Bistrita este singura echipa din campionatul asta care joaca cinstit si asta datorita lui. Echipa trece printr-un moment greu dar trebuie sa fim alaturi de ea. Ioan Ovidiu Sabau!!! Ioan Ovidiu Sabau!!! Ioan Ovidiu Sabau!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează