FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Sacrificaţi?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iunie 2008 00:00

Cu o ofensivă supranumerică, Poli e la un pas să se despartă de Mansour şi de Ganea .

După o campanie furibundă de achi­ziţii , Timişoara are în lot 8 ata­canţi: Gigel Bucur, Dejan Rusici, Lukas Magera, Winston Parks, Mir­cea Axente, Arman Karamian, Ionel Ganea şi Gueye Mansour.

Cehul Dusan Uhrin vrea şase vîrfuri în lot, astfel că două nume vor cădea din ofensiva numeroasă a violeţilor . Marian Iancu l-a no­­mi­n­alizat ieri pe senegalezul Man­­sour, abia reintrat în graţii, care ar putea fi cedat la FC Vaslui. “În atac vor rămîne 5, maxim 6 atacanţi. Mansour are mai multe oferte, una e mai serioasă. O să vorbesc cu Dusan şi, în funcţie de asta, vom şti cine rămîne şi cine pleacă”, a explicat boss-ul Timişoarei.

În plus, Vasluiul l-ar dori şi pe Ionel Ganea, al doilea atacant cu şan­se mari să plece de la Timi­şoa­ra. De altfel, “Ganezul” a avut o discu­ţie cu Porumboiu în urmă cu trei zile şi nu a respins ideea unei mutări la Vaslui. “Ganea nu e un caz de discutat pentru noi în aceste zile, avem alte priorităţi de rezol­vat. Oricum, decizia finală îi apar­ţine tehnicianului”, a conchis Iancu.

“Dacă Uhrin vine şi îmi zice că nu mă mai vrea, atunci putem discuta despre oferta Vasluiului. Nu vreau
să deschid gura pînă nu e ceva concret”
Gueye Mansour Jucător Poli

“Eu aş vrea să rămîn, dar antrenorul şi-a adus jucătorii săi şi cred că ei vor juca. Normal că nu mi-ar conveni să fac tuşa”
Ionel Ganea Jucător Poli

“E adevărat, am vorbit cu Ganea, dar nu despre un transfer. Cu Mansour încă nu e nimic, doar discutăm. Atît vă pot spune”
Adrian Porumboiu Patron FC Vaslui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  25 Iunie 2008, 13:24

ganea intadevar nu mai poate fizic .ar trebui sa plece decat sa stea rezerva si sa creeze conflicte,dar mansour cred ca in sfarsit so maturizat si percepe lucrurile altfel si daca se pune la punct cu pregatirea fizica va fi bun cel putin rezerva ,asa cred.

 •  25 Iunie 2008, 10:22

cam regreti acum ca ai fost fitos si te-ai rupt in figuri ca ai refuzat dinamo.....ce-ai zis ca esti super meserias si alearga europa dupa tine. hai, mars la vaslui.............daca te voe primi si aia.

 •  25 Iunie 2008, 10:22

Hai Rapid!! Hai Poli!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează