FOTBAL  »  Superliga  »  SCOŢIENII FAC NAZURI

"Săgeată", blocat

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2008 00:00

Dinamo a cerut "cartea verde" pentru Marius Niculae ca să joace duminica viitoare cu Gaz Metan, însă Inverness refuză să o trimită


Marius Niculae e pregătit să redebuteze duminică în tricoul alb-roşu, în meciul cu Gaz Metan Mediaş, din Ştefan cel Mare, însă lipseşte certificatul internaţional de transfer pe care scoţienii de la Inverness refuză încă să-l trimită în România. Aceasta deşi clubul a solicitat, prin intermediul FRF, eliberarea "cărţii verzi", mai ales că gruparea dinamovistă a făcut publică dovada plăţii celor 500.000 de euro pentru transferul pe 4 sezoane al atacantului de 27 de ani.

L-ar vrea la Kaiserslautern

Şi BBC Sport a informat ieri că Inverness nu recunoaşte încă tranzacţia. Britanicii continuă să pună beţe în roate, oficialii clubului afirmînd că au o discuţie privată cu jucătorul prin care s-au înţeles ca el să meargă la echipa ce va oferi cea mai mare sumă ca să-l achiziţioneze. De Marius au mai fost interesate Kaiserslautern, Kayserispor şi PAOK Salonic, iar scoţienii susţin în continuare că nemţii dau mai mult de 500.000 de euro. Numai că "Săgeată" a semnat deja cu Dinamo şi a refuzat de la bun început să meargă în liga secundă germană.

Apt de joc

Atacantul s-a pregătit şi ieri individual, urmînd ca de azi să continue antrenamentele cu echipa. Fizic este apt de joc pentru meciul de duminică, iar Mircea Rednic îl ia în considerare pentru a evolua cel puţin în repriza secundă a partidei cu Mediaşul. De fapt, şi oficialii roş-albilor aşteaptă ca scoţienii să trimită documentele, întrucît doresc să facă din meciul cu Gaz Metan posibilitatea de a-l prezenta pe Marius fanilor din Ştefan cel Mare, la 7 ani de la revenirea acestuia printre "cîini".

"Pe Marius l-am dorit insistent şi sper să-l am cît mai curînd disponibil. Cu el pe teren, echipa va arăta altfel"
MIRCEA REDNIC, antrenor Dinamo

"Marius e un cîştig pentru noi, un jucător excepţional pe care abia-l aşteptăm pe teren, lîngă noi. Sîntem foarte bucuroşi să-l avel coleg"
COSMIN MOŢI, fundaş Dinamo

400.000 de euro este salariul anual al atacantului în Ştefan cel Mare, condiţionat de diverse bonusuri de performanţă

10 goluri în 35 de meciuri a înscris Marius pentru Inverness sezonul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează