FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Salariul cerut de atacantul de la Sheriff, dorit de FCSB » Ar intra direct în top 3

David Ankeye/ FOTO: Instagram @davidankeye30
David Ankeye/ FOTO: Instagram @davidankeye30

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 12:10 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 08:28

Uche Dominic Egbukwu, impresarul lui David Ankeye (21 de ani), atacantul de la Sheriff dorit de FCSB, a dezvăluit ce salariu minim vrea clientul lui, care ar fi dorit și de alte cluburi din Europa, printre care și FC Bruges.

Agentul jucătorului susține că salariul minim de la care pleacă discuțiile ar fi de 20.000 de euro pe lună. Ankeye ar intra în top 3 la FCSB și cu această sumă, ar fi depășit doar de Vlad Chiricheș, 33.333 pe lună, și Florinel Coman, 30.000. De menționat că fundașul central de la echipa roș-albastră nu primește salariul complet pe perioada accidentării.

Decizie radicală » Internaționalul român schimbă echipa în iarnă, pentru a prinde EURO 2024!
TRANSFER
Decizie radicală » Internaționalul român schimbă echipa în iarnă, pentru a prinde EURO 2024!

David Ankeye vrea minimum 20.000 de euro pe lună salariu la FCSB

„S-au cerut 1,5 milioane de euro, am ajuns pe la 1,1 milioane. În acest moment, există preocupare pentru Ankeye din Italia, Franța și Belgia. FC Bruges se numără printre cluburile interesate.

David câștigă la Sheriff 15.000 de euro pe lună, iar orice discuție la transfer pleacă de la un salariu minim de 20.000 de euro. El e un băiat foarte disciplinat, loial și serios, un golgeter înnăscut, a cărui carieră va exploda în anii viitori.

Nu excludem România de pe lista negocierilor, chiar dacă e vorba despre un campionat mai slab cotat. Dacă e însă un club de top din țară, cu pretenții la titlu și la cupele europene, de ce nu? Evident, oferta va trebui să fie însă superioară față de condițiile asigurate la Tiraspol”, a spus impresarul lui Ankeye, potrivit Fanatik. 

FCSB îl vrea pe David Ankeye

Ankeye e atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB. El joacă din vară la Sheriff, fiind împrumutat de la Hammam Sousse.

„Pe mine nu mă interesează Europa League! Pentru mine ori e Champions League, ori nimic. 100% fac echipă de Champions League, deja am 3 jucători pe care îi iau și în prezint în același timp. Unul dintre ei este atacantul de la Sheriff Tiraspol. Nu l-am luat încă, negociem. De la 1,5 milioane am ajuns la 1,1. Dar să vedem, nu sunt sigur.

Vreau să-l văd, că va juca cu Roma (n.r. - pe 14 decembrie, în Europa League)”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei menționate.

8 goluria marcat Ankeye pentru Sheriff în acest sezon, în 24 de meciuri

Topul salariilor la FCSB:

  1. Vlad Chiricheș - 400.000 de euro pe an
  2. Florinel Coman - 360.000 de euro pe an
  3. Dorin Rotariu, Damjan Djokovic, Alexandru Băluță, Darius Olaru - 240.000 de euro pe an
  4. Andrea Compagno - 180.000 de euro pe an
  5. Siyabonga Ngezana - 162.000 de euro pe an
  6. Cristi Ganea, Adrian Șut - 145.000 de euro pe an
  7. Risto Radunovic - 130.000 de euro pe an

Citește și:

Gigi Becali credea că a dat lovitura, Ilie Dumitrescu îl aduce cu picioarele pe pământ: „Sunt două probleme”
FCSB
Gigi Becali credea că a dat lovitura, Ilie Dumitrescu îl aduce cu picioarele pe pământ: „Sunt două probleme”
Cine e Luis Phelipe, brazilianul transferat de FCSB » Crescut la academia Red Bull și Santos
FCSB
Cine e Luis Phelipe, brazilianul transferat de FCSB » Crescut la academia Red Bull și Santos

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
rumunek
rumunek  •  10 Decembrie 2023, 14:56

Ori de câte ori a ajuns în CL, echipa asta jucase înainte niște sezoane în Europa League sau Cupa UEFA. Acolo se legase 2-3 sezoane. Să crezi acum că ajungi in Champions, prin calificări, cu o echipă care nu a jucat nici măcar prin Conference League, e de mintea unuia care crede că se poate conduce o echipă din canapea. Să nu mai spun că ajungi acolo și faci 0 puncte, deci nu foarte mulți bani. Prostia de joi, când s-a renunțat la cea mai scurtă cale de a ajunge în Europa League și de a lua niște bani frumoși, din meciuri și promovarea jucătorilor, plus refacerea coeficientului, cred că se va întoarce și-l va pocni peste buzunar pe marele strateg. Nu-mi doresc, dar așa văd eu că se aliniază lucrurile. Când mizezi totul pe o carte, îți iese poate o dată, poate chiar de două ori, te bucuri și mai încerci, dar în final ți-o iei.

johnwayne
johnwayne  •  09 Decembrie 2023, 20:18
Postat de VardyParty pe 09 Decembrie 2023, 19:09

Iti spun eu care-i gluma: Dawa. Aia e o gluma. Si Chichiresh, aia e alta gluma. Mai sunt muuuulte alte glume, dar cine se obosește sa le știe numele...?

eu vad ca,fara chircash am cam luat-o la vale,cu el am castigat toate meciurile si fara el nu mai castigam tot.

VardyParty
VardyParty  •  09 Decembrie 2023, 19:09
Postat de johnwayne pe 09 Decembrie 2023, 17:42

pai si unde este gluma,cand noi avem probleme in atac,apararea fiind relativ buna. cea mai buna pana etapa trecuta,mai exact. ar trebui sa aiba si o logica sau legatura cu ceva ca sa fie gluma.

Iti spun eu care-i gluma: Dawa. Aia e o gluma. Si Chichiresh, aia e alta gluma. Mai sunt muuuulte alte glume, dar cine se obosește sa le știe numele...?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează