FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Săndoi: „L-am întrebat pe Dorinel despre echipă”

Articol de - Publicat marti, 01 aprilie 2008 00:00

Emil Săndoi a jucat la F.C. Argeş doi ani şi jumătate, după care a îmbrăţişat cariera de antrenor. Pregăteşte lotul naţional de tineret care a obţinut rezultate foarte bune până acum în meciurile de calificare la Campionatul european. Ieri, fostul jucător al Argeşului a fost numit antrenor la F.C. Vaslui de patronul Adrian Porumboiu, după ce îl dăduse afară pe Dorinel Munteanu cu o zi înainte.

Preşedintele Mircea Sandu şi-a dat acordul

- Felicitări pentru numirea ca antrenor principal la F.C. Vaslui!
- Mulţumesc foarte mult pentru felicitări, dar şi pentru telefon. Se vede că ziariştii din Piteşti nu m-au uitat. Este frumos ca pe unde treci să laşi lucruri bune în urmă.

- Când ai vorbit cu Adrian Porumboiu?
-Luni seara m-a sunat domnul Porumboiu şi mi-a făcut oferta de a pregăti pe F.C. Vaslui. Au fost nişte discuţii, după care am acceptat.

- Cu cine s-a discutat?
-În primul rând cu domnul Mircea Sandu. Sunt antrenorul echipei naţionale de tineret şi trebuia acceptul său. L-am primit şi m-am înţeles în principiu cu domnul Porumboiu pe cre îl respect foarte mult.

- Ai semnat contractul?
- Încă nu, dar o vom face zilele următoare. Este un acord de principiu, aşa că nu este o problemă până să semnăm respectivul contract.

- Pe ce durată va fi contractul?
- Până la finalul campionatului, dar cu drept de prelungire încă un an.

Rămâne şi la lotul de tineret
- Vei rămâne şi la lotul de tineret?
- Da, voi rămâne şi la lot. În această perioadă nu mai aveam nicio acţiune la lot, ci doar trebuia să monotorizăm jucătorii.

-Cu Dorinel Munteanu ai vorbit?
-Sigur că am vorbit. Sunt bun amic cu Dorinel, l-am sunat şi l-am întrebat despre jucători, deoarece eu nu îi prea cunosc.

- Vei da afară jucătorii bănuiţi de patronul Porumboiu că nu şi-au apărat corect şansele în meciul cu Steaua?
-Acum nu pot să spun nimic despre acest lucru deoarece nu ştiu ce a fost la acel meci.

-Patronul Adrian Porumboiu ţi-a fixat un obiectiv?
-Încă nu am discutat cu dumnealui detaliile, dar o vom face în aceste zile. Oricum, sper să avem rezultate cât mai bune şi chiar să obţinem calificarea într-o Cupă europeană dacă se poate.

- Noi îţi dorim mult succes la Vaslui.
- Mulţumesc mult.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  01 Aprilie 2008, 20:20

VACILOR SCRIETI NUMAI PROSTI,SANDOI ESTA OLTEAN 100%,VOI SCRIETI CA AJUCAT 2 ANI LA PITESTI SI POPESCU A JUCAT UN AN LA DINAMO,VACILOR

 •  01 Aprilie 2008, 19:30

Ce bine ca a venit Emil la vaslugi ca trebuie sa ne luam si noi punctele de la ei sa scapam de retrogradare, FORZZA PANDURII TG-JIU, regina olteniei..

 •  01 Aprilie 2008, 19:28

MUYE PORUMBOIU!!! RESPECT DORINEL MUNTEANU CARE NU A FOST SI NU VA FI UN TRADATOR. EL A FACUT DE 10 ORI MAI MULT CA SI FOSTUL ALBITRU CORUPT PORUMBOIU.SA NU UITA CATE A FACUT MUNTEANU PT NOI LA NATIONALA!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează