FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șanse minime pentru unul dintre jucătorii intrați în dizgrația lui Becali să plece în iarnă de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 22:10

FCSB plătea 400.000 de euro pentru 40% din drepturile federative ale lui Golofca. Jucătorul n-a rupt gura târgului la București, ba chiar a avut și probleme disciplinare, așa că Gigi Becali se gândește să scape de el.

Nu-i va fi ușor însă! Cum a jucat deja pentru FCSB și Botoșani, fotbalistul nu o mai poate face pentru un al 3-lea club, iar Costel Enache anunță că șansele ca fotbalistul să revină la Botoșani sunt foarte mici.

”Nu cred că se va întoarce la noi. Dacă o va face, îl primim cu brațele deschise. Totuși, nu cred că va ajunge aici”, a declarat Costel Enache după succesul cu Viitorul.

CE ZICEA GIGI BECALI:

"Pe Golofca l-au vrut Dică și Meme. M-au bătut la cap două săptămâni cu Golofca. Transferul lui Golofca la Steaua e o tâmpenie. L-am văzut că e piticanie așa.

Dacă nu îmi spuneau că aveam nevoie de un jucător micuț pentru contraatac la meciurile cu Sporting, nu-l luam", zicea Gigi Becali la ProX.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează