FOTBAL  »  Superliga  »  

“Săpăligă”, mulţumit pe jumătate

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Fotbaliştii constănţeni au revenit luni seara în ţară, după ce au efectuat un stagiu de pregătire de zece zile în Turcia. Antrenorul Ion Marin s-a declarat mulţumit pe jumătate de cantonamentul din Antalya. “La capitolul plusuri am remarcat mai multe lucruri, printre care pregătirea fizică foarte bună, organizarea jocului, atitudinea pozitivă a jucătorilor în timpul meciurilor, dar şi faptul că echipa a învăţat să joace la rezultat. Nu sînt mulţumit de faptul că jucătorii nu au putut să îşi urmeze programul, în sensul că au existat nişte neconcordanţe între antrenamente şi meciuri”, a declarat “Săpăligă”.

Tehnicianul a făcut şi o scurtă analiza în privinţa jucătorilor sosiţi în această iarnă la Farul, sîrbul Gosici şi portughezul Chico. “Toate meciurile de pe teren propriu vor fi vitale în acest retur, dar jocul nostru ne dă speranţe, pentru că s-a îmbunătăţit extraordinar de mult. Echipa e pe drumul cel bun, dar pe viitor trebuie să mai lucrăm la capitolul eficacitate. Consider că s-a încheiat campania de achiziţii, l-aş mai fi vrut şi pe Bojan, dar nu ne-am înţeles la durata contractului. Achiziţiile din această iarnă, Chico şi Gosic, sînt plusuri în lotul nostru. Gosici este lent, dar cîştigă multe dueluri la cap şi ne va folosi, iar Chico este un jucător exploziv de care aveam mare nevoie”, a adăugat Ion Marin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  13 Februarie 2008, 21:15

si suporterii multumiti pe deplin daca potaia ia un sut in dos sau in cioc si pleaca schelalaind in tomberonul din groapa javrelor dinamuiste.

 •  13 Februarie 2008, 19:39

Cu 2 flori nu se face primavara....asa sa tineti minte..toti s'au intarit numa noi am luat 2 jucatori ....vai de capu nostru macar pe cristocea mai luati'l

Vezi toate comentariile (2)
Comentează