FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

“Săpăligă”, supărat pe joc

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

 

Antrenorul Ion Marin s-a declarat deranjat de evoluţia jucătorilor introduşi după pauză în amicalul cu Dunărea Galaţi. “A fost un joc util şi am insistat să se dispute pe teren central pentru ca noii veniţi să se acomodeze cu arena. Am folosit două garnituri diferite şi s-a văzut acest lucru în joc. În prima repriză am avut o evoluţie bună, dar cei intraţi după pauză au lăsat o impresie destul de proastă. Sînt mai mulţi jucători accidentaţi şi nu am vrut să forţăm pentri a-i avea apţi pentru turneul din Turcia, a declarat "Săpăligă".


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  04 Februarie 2008, 09:06

DACA ANTRENORUL ESTE NUMULTUMIT,NOI SUPORTERII CE SA MAI SPUNEM?!?AU FOST LASATI SA PLECE FOTBALISTI FOARTE BUNI DACA FACEM O COMPARATIE CU ACTUALUL LOT,UN APOSTOL,LIVIU MIHAI,APOSTU etc.!PE LUNGU IL TRIMIT LA ECHIPA A DOUA SI NICI UN JUNIOR DE-AL FARULUI NU A MAI PROMOVAT LA PRIMA ECHIPA!!!POATE IAR AUZIM DE JUNIORII CONSTANTEI PE LA BISTRITA SAU MAI STIU EU PE UNDE!NOI SUPORTERII PUTEM FI MULTUMITI DE ANTRENO?!!?

 •  31 Ianuarie 2008, 22:00

si eu sunt nemultumit de locul din clasament,si de politica de transferuri.Fundas central de picior stang ar fi Pascovici,Sapaliga,si lasa fundasii dreapta,ia coordonator,daca esti antrenor,ti-l dau si pe asta,Cristocea.Pune pe ghioarla de Bousanceanu sa faca plata,sunt buni,ii cunoastem,ca o promovare e mai scumpa chitrosule,sau vrei sa distrugi echipa si sa o vinzi,ca prea ii tineai palma lui copos,dinel netoiu 2!

 •  31 Ianuarie 2008, 21:51

cred ca domnul de mai jos e dus rau,si mai banuiesc ca se numeste bousanceanu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează