FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

”Șaptele” care nu taie » 3 motive pentru care Chipciu nu are voie să joace atît de slab

Articol de - Publicat marti, 11 august 2015 10:07

Perioada proastă prin care trece Alex Chipciu continuă să se lungească. Mijlocașul de 26 de ani al Stelei a pierdut banderola și sprijinul fanilor, iar campioana a ajuns să stea în Hamroun, jucător adus de la proaspăt retrogradata Oțelul.

Nimeni nu are soluții pentru a-l scoate din criza care continuă și în mandatul lui Rădoi e cel mai răsfățat jucător al campioanei. GSP.RO îți prezintă 3 motive pentru care Chipciu nu are voie să dea rateu după rateu în tricoul Stelei.

Cel mai mare salariu din Liga 1

”Șeptarul” campioanei cîștigă 30.000 de euro pe lună după ultima mărire de contract, fiind cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Deși ar fi trebuit să îl motiveze, evoluțiile protejatului lui Gigi Becali au scăzut aproape instantaneu după mărirea salariului.

A scăpat de Tănase

Chipciu a mărturisit în sezonul trecut că își dorește ca prietenul său Tănase să părăsească echipa. Fostul căpitan al Stelei își dorea un transfer în străinătate, iar prin plecarea sa elibera postul din banda stîngă a atacului Stelei, unul pe care Chipciu spera să dea un randament mai bun. Momentan, lucrurile continuă în același ritm cu evoluții șterse din partea ”șeptarului”.

Post asigurat și la națională

Mijlocașul beneficiază în continuare de sprijinul necondiționat al conducerii. Nu a fost scos din primul ”11” în afara momentelor în care Gâlcă și Rădoiu au odihnit titularii. În plus, după transferul lui Tănase la Tianjin Teda și trecerea pe linie moartă a lui Maxim la Stuttgart, Chipciu ar avea aproape garantat și locul în echipa de start a naționalei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 August 2015, 16:16

***... asta este problema lui. de aceea toti de'acolo tac si-l apara. ce nu inteleg eu este de ce nu l-au dat pe cat li s-a oferit. jiji ca pati la fel cum si-a furat- cu banel si dodel...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

irinaspi
irinaspi  •  11 August 2015, 16:15
Postat de alexzece pe 11 August 2015, 13:57

Respectul meu pentru acest comentariu.Rar sa vad asa ceva de la un rival,cand pana si noi il injuram ca la usa cortului(ma fac in parte vinovat de asta).Chipciu are nevoie de incredere acum.E cu moralul lapamant.Sevede ca vrea,alearga,incearca,insa incearca prea mult.Ii lipseste increderea in sine.Nu stiu cum o va dobandi,depinde de el asta.

Suporterii stelisti se cred buricul pamintului...Ei ce au invatat dupa meciul cu sirbii?...Or fi vazut cum se comportau sirbii in tribune?....La meciul tur portarul lor a facut cadou un gol...Nu am auzit ca sirbii l-au fluierat...Ca s-a jucat cu stadionul gol tot vina lui Chipciu o fi?...Asa ne-am batut joc si de Bicfalvi,de Tanase...ai zice ca pentru Steaua trebuie sa joace numai jucatori ca Messi...

1720417688180995
Alberta Serban  •  11 August 2015, 15:52
Postat de satyricon pe 11 August 2015, 15:07

Bibirica eu ti-am mai spus, invata intai sensul cuvintelor si dupa aia posteaza. Daca si Chipciu e indolent, atunci tu esti o molusca. Nu poate fi indolent un fotbalist care alearga si in atac si in aparare, care se demarca tot timpul, care suteaza, deci face de toate si nu dispare din joc. Singura lui vina este ca nu se concentreaza la finalizare. Daca intra in gol una din fazele pe care le-a avut Duminica, sa vezi ce l-ati mai fi pupat in ....

Nu e indolent e si nesimtit pe deasupra.Sa ma explic:trecand cu vederea meciul cu Pandurii unde a jucat cam ce-ar trebui sa joace pt 30000 coco/luna este ori indolent ori fara chef la30k???.Cu toti am remarcat randamentul dupa marirea de salar .Spui ca face atac -aparare asta fac si eu la 50 de ani alerg,ma prefac bataios doar pentru 5000 coco/luna.Treaba lui e ca la ocazii cum le-a avut cu Dinamo sa marcheze macar 1 gol.Adevarul e ca nu are dublura pe post nici la club nici la nationala asa ca baiatuuu....s-a pus pe tanjala.Cat despre Tanase daca mai da 2-3 centrari ca cele care le-am vazut...ajunge iute inapoi

Vezi toate comentariile (15)
Comentează