FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, TVR1, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Scade valoarea, scade și chiria » Steaua și-a găsit casă ieftină la Pitești: plătește de 15 ori mai puțin

Steliștii au jucat recent la Pitești, în amicalul cu SCM, cîștigat cu 1-0
Steliștii au jucat recent la Pitești, în amicalul cu SCM, cîștigat cu 1-0

Articol de , - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 00:00

Roș-albaștrii plătesc 2.200 de euro pentru fiecare meci pe care-l joacă la Pitești, spre deosebire de 30.000 de euro cît îi costa închirierea Arenei Naționale pentru o partidă.

Steaua s-a mutat la Pitești și pentru a se redresa din punct de vedere financiar. Campionii au fixat prețuri mici la bilete și intenționează ca din vînzarea tichetelor să achite măcar chiria arenei "Nicolae Dobrin".

Roș-albaștrii au bătut palma cu Primăria Pitești pentru suma de 10.000 de lei, aproximativ 2.200 de euro, pentru fiecare joc pe care îl vor disputa în Trivale. Avînd în vedere prețurile de intrare pe care le-au fixat pentru derby-ul cu Astra, cuprinse între 10 și 20 de lei, trupa lui Rădoi are nevoie de 700 de spectatori pentru a-și plăti din încasări chiria stadionului. Campioana a vîndut deja peste 2.000 de tichete!

Antrenorul principal din acte al roș-albaștrilor, Țiți Dumitriu, consideră că decizia de a muta echipa la Pitești a fost una bună și că Steaua, deși va juca practic în deplasare, se va simți ca pe teren propriu: "La amicalul pe care l-am avut acolo au venit foarte mulți oameni la stadion, ne-au susținut și ne-au ajutat. Acum îi invităm pe piteșteni să ne susțină și să ne facă să ne simțim din nou ca acasă".

"Niște dobitoci, ne-am săturat de ei!"

Dumitru Dumitriu a avut, ieri, la conferința de presă o reacție dură la adresa suporterilor steliști care au afișat zilele trecute un banner la arena din Trivale: "Ce-au făcut ei este o tîmpenie! Oamenii care au scris acele mesaje sînt nişte dobitoci. Să ne lase cu mesajele, că ne-am săturat de mesaje. Dacă ești fanul unei formații, ești alături de ea la greu. Eu nu-i consider fani ai Stelei pe cei care au scris acele mesaje".

Miercuri seara, la stadionul "Nicolae Dobrin", ultrașii de la Peluza Sud au afișat mesajul: "În orașul Gîscanului, primiți echipa Ciobanului".

"Steaua trebuie să se întoarcă la București cît mai repede! Dacă va rămîne mult timp în Pitești, își va pierde identitatea"
Adrian Neaga, ex-atacant Steaua

4 aniși trei luni au trecut de la ultimul meci de Liga 1 disputat la Pitești. Pe 21 august 2011 s-a jucat meciul Rapid - Chiajna, scor 2-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
469059736583955
Catalina Ionela Negel  •  28 Noiembrie 2015, 15:04

Numai in ROMNIA se poate asa voi sunteti suporteri manilulati de ARMATA mituiti de cineva uitativa la RAPID e in B dar nu e batjocorita asa ca STEAUA vreti sa va duceti suporteri la RIVALE ganditiva ca altii se bucura sau ce vreti sa cotizati toti sa faceti o noua STEAUA DESTEPTATI va ca cineva va manipuleaza nu vreau sa creez ceva dar sunt fan de 30 ani te iubesc STEAUA si daca se duce in B deaia sunt FAN

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Noiembrie 2015, 13:31

fcs Pitesti este o echipa bunicica, pitetenii spera sa nu retrogradeze in primul an.

sada
sada  •  28 Noiembrie 2015, 11:35

au corectat-o desteptilor, scria 7000 de spectatori, asa cum am citat eu din articolul lor original HAHAHAHAHAHA

Vezi toate comentariile (10)
Comentează