FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Scandal cu un copil de 17 ani » Înjurat de un puști beat, Reghecampf a reacționat dur!

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 01:00

Laurențiu Reghecampf a fost implicat vineri seara într-un scandal cu un puști de 17 ani din București.

După terminarea cantonamentului de la Brașov, jucătorii și cei din stafful Stelei au avut liber doar vineri, sâmbătă și duminică fiind programate antrenamente la baza de la Domnești.

Dacă Papp și Tamaș au rămas sub Tâmpa alături de familie, antrenorul campioanei a decis să meargă vineri noapte în restaurantul Nuba din București alături de alţi membri ai staffului
său. Doar că Reghecampf a fost implicat întrun incident cu un tânăr, care l-a înjurat în mod repetat! Antrenorul Stelei și-a ieșit din fire, l-a împins peste faţă cu mâna și l-a bruscat cu capul! Imediat după gestul tehnicianului, puștiul a vrut să sară să-l bată pe Reghe.

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor găsești declarațiile unuia dintre ospătarii restaurantului. Cum s-a încheiat scandalul afli în ziar sau în ediția digitală!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Meciul de 5.000 de euro! Extramotivație pentru steliști în cazul unei victorii contra Pandurilor

INTERVIU Bendeac: "Am antrenat ca nea Jackie Ionescu. Am strigat: «Temporizăm!» și am plecat toți acasă!"

Nu rata cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (126)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  29 Martie 2016, 00:44
Postat de copacabana_70 pe 28 Martie 2016, 23:11

Parintii acestui copil de 17 ani trebuie scosi din drepturile parintesti,pentru ca l-au lasat in restaurant ca minor,iar pustiul trebuie internat la reeducare 1 an pentru agresare verbala si vagabondaj...Patronului restaurantului tebuie retrasa licenta de functionare si amenda pentru servire minor in restaurant.

CORECT..AM VREA NOI..INSA.. NU STIM CINE E TATUCUL..VOM AFLA.. SIGUR..ZILELE URMATOARE

copacabana_70
copacabana_70  •  28 Martie 2016, 23:13
Postat de zidane92 pe 28 Martie 2016, 22:37

Cine se aseamana se aduna : GIGI BECALI - CONDAMNAT PENAL PENTRU DOSARUL TRANSFERURILOR, SECHESTRARE DE PERSOANE, SCHIMBURI FRAUDULOASE CU ARMATA, SE PREGATESTE PENTRU MARTURIE MINCINOASA, MEME STOICA - DOSARUL TRANSFERURILOR , CORUPT, PENAL, REGHECAMPF - BLATURI IN GERMANIA, BATAUS IN CLUBURI , NEUBERT - PREPARATOR ***, GEBHART, GABI TAMAS - BETIVI NOTORII, CHIPCIU - INCHISOARE CU SUSPENDARE, IOANA TAMAS, MEMELUSHA STOICA, ANA MARIA PRODAN - ***, ARGASEALA, MACADAM SI LUTU - CAFETIERELE MOBILE, MACHE - ARANJATOR DE 6 ORI PE SAPTAMANA, ASTA E FCSP - O SLEAHTA DE PENALI, DE INFRACTORI , DE BETIVI, DE ***, DE BATAUSI , DE ***!

Nu-ti mai da like singur ca mirosi a prrooostt.

copacabana_70
copacabana_70  •  28 Martie 2016, 23:11

Parintii acestui copil de 17 ani trebuie scosi din drepturile parintesti,pentru ca l-au lasat in restaurant ca minor,iar pustiul trebuie internat la reeducare 1 an pentru agresare verbala si vagabondaj...Patronului restaurantului tebuie retrasa licenta de functionare si amenda pentru servire minor in restaurant.

Vezi toate comentariile (126)
Comentează