FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

SCANDAL la FCSB! Remarci rasiste și BĂTAIE între doi jucători: Reghe a trecut pe tușă un fotbalist

Muniru a jucat în acest an, până la partida cu Astra, în toate cele 8 meciuri de Liga 1, iar de 7 ori a fost titular
Muniru a jucat în acest an, până la partida cu Astra, în toate cele 8 meciuri de Liga 1, iar de 7 ori a fost titular

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 00:00

În dimineaţa meciului cu Astra, la antrenament, ghanezul l-ar fi lovit pe fostul jucător al Viitorului, din cauza unor înjurături şi remarci rasiste ale acestuia.

Din primul 11 al FCSB-ului a lipsit în mod surprinzător, la succesul de joi, cu Astra Giurgiu, Sulley Muniru. "E răcit, a acuzat o starea de răceală de dimineaţă" a fost explicaţia pe care a oferit-o Laurenţiu Reghecampf la finalul partidei.

Motivul absenţei africanului ar fi fost, de fapt, determinat de un mare scandal care s-ar fi petrecut la miniantrenamentul pe care roş-albaştrii l-au susţinut chiar în dimineaţa întâlnirii.

Dolce Sport a informat ieri că la una dintre miuţe, echipa din care făcea parte Florin Tănase a pierdut, iar Muniru ar fi început să facă anumite glume şi ironii pe această temă. Florin n-a suportat şi ar fi replicat cu câteva înjurături.

Conflictul nu a putut fi aplanat de colegi, iar Tănase ar fi trecut chiar la remarci rasiste. L-ar fi făcut maimuţă pe fotbalistul de culoare, fratele mult mai celebrului Sulley Muntari.

A fost momentul în care ghanezul a izbucnit şi l-ar fi lovit pe Tănase. Reghecampf a intervenit, l-a trimis la cabine pe Muniru, după care l-a anunţat că e exclus din lot pentru confruntarea cu Astra.

În mod normal, Muniru ar fi fost titular, alături de Ovidiu Popescu în faţa apărării. Aşa, Reghe a apelat la Boldrin, care a jucat mijlocaş central defensiv.

Faptul că Muniru n-a absentat din cauza unei stări de răceală s-a putut vedea şi pe parcursul meciului de pe Arena Naţională.

Africanul a fost prezent în tribună, bine dispus şi îmbrăcat destul de subţire având în vedere că afară nu era foarte cald şi el, conform antrenorului, era răcit atât de râu încât nu a putut juca!

Va proceda Gigi ca şi cu Hamutovski?

În urmă cu mai bine de 10 ani, s-a petrecut un conflict asemănător la antrenament. Tot între un străin şi un român. Atunci, portarul Vasili Hamutovski a intrat într-o dispută cu Adrian Neaga, pe care l-a luat la bătaie.

Gigi Becali a fost informat şi a avut atunci o ieşire publică extrem de dură la adresa goalkeeper-ului din Belarus. Chiar a anunţat că îl va da afară de la echipă fiindcă nu acceptă "ca un român de-al meu să fie lovit de un străin, oricare ar fi el. Nu vreau la echipă jucători care să bată români".

La scurt timp după acel episod, Hamutovski a fost îndepărtat de la echipă.

2.000.000 €au costat Muniru şi Tănase, protagoniştii scandalului de joi: Florin a fost mai scump de 3 ori faţă de ghanez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
432585013533469
Mihai Ungureanu  •  08 Aprilie 2017, 21:31
Postat de DM Bob pe 08 Aprilie 2017, 20:55

Incepi ca citind din Biblie si termini ca un manelist .

Biblia este sau ar trebui sa fie cartea suprema,pentru oameni.Pentru *** e altceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108992139590592
DM Bob  •  08 Aprilie 2017, 20:55
Postat de Mihai Ungureanu pe 08 Aprilie 2017, 20:38

Recomand celor "civilizati"ca tine sa traiasca cel putin o luna in Africa,Asia sau oriunde si discutam despre rasism dupa.Ps sa i zici negrului negru nu inseamna rasism.

Incepi ca citind din Biblie si termini ca un manelist .

432585013533469
Mihai Ungureanu  •  08 Aprilie 2017, 20:38
Postat de haideusicfr pe 08 Aprilie 2017, 19:11

Rasismul este apanajul incultilor,al necivilizatilor al celor fara educatie. In tarile puternic industrializate rasismul este aspru pedepsit. Din pacate aceasta pacoste se manifesta si printre multi dintre suporterii Stelei ,Becali,Hagi, jurnalisti ai GSP chiar. Nu culoarea pielii ,limba vorbita sau aspectul exterior ne diferentiaza. Ci bunul simt ,educatia ,respectul ,cultura ,modestia. Muniru a jucat cativa ani buni la Cluj. N-a avut niciodata astfel de probleme. Asta este si unul dintre motivele pentru care la CFR au jucat ,joaca si vor mai juca jucatori de valoare *straini* care se simt ca la ei acasa. A fi negru sau ungur nu inseamna cel mai mare rau. A fi rasist da ,este foarte grav.Cu ce este superior Tanase ala scandurica venit de la *metropola* Ovidiu? Ce e la Ovidiu? O strada principala ,un camin de nefamilisti (posibil) si cam atat. A am uitat prima termocentrala din Romania. Acolo a lucrat si taica-meu.Tanar inginer fiind .Imi spunea ca locul era plin de kgbisti. Si securisti romani. Asa ac stimati domni nu treceti cu vederea astfel de manifestari xenofobe care nu ne fac cinste. Celor care ne fac *unguri* le spun ca uneori ma simt mandru. Desi nu am nimica *unguresc* in mine ,pot spune cu tarie ca sunt mai civilizati ca si noi.Au avut Imperiu ,sunt mai la Vest in Europa ,ar fi bine sa-i respectam.Au si ei cozile lor de topor e adevarat .Fiecare padure cu uscaturile ei. Si ca sa inchei ,bravo lui Muniru. Sper ca i-a dat cateva scatoalce bune scanduricii obr

Recomand celor "civilizati"ca tine sa traiasca cel putin o luna in Africa,Asia sau oriunde si discutam despre rasism dupa.Ps sa i zici negrului negru nu inseamna rasism.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează