FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Scapă de Lung jr. » Șumudică nu e sigur dacă îl va putea avea apt pe Silvică la derby-ul cu Steaua

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2017 00:00

Portarul de 27 de ani al Astrei a ajuns de urgență la spital în timpul partidei pe care Astra a pierdut-o la Cluj cu CFR, 3-2. Acesta a fost lovit cu mingea în figură de Omrani, în minutul 19. Fiind comoționat, nu a mai putut continua partida.

După analize multiple și o noapte petrecută în Spitalul de Neurochirurgie din Cluj, Lung a fost anunțat de către stafful medical că timp de două-trei săptămâni nu va avea voie să facă niciun fel de efort și că nu poate juca pentru Astra. Pe lângă comoția puternică, Silviu a suferit și o fisură de maxilar. "Lung trebuie să ia o pauză de 2-3 săptămâni. Apoi va reîncepe efortul cu o cască, precum cea a lui Petr Cech. I-a fost redescoperită o fisură de maxilar. A mai suferit o fisură și la meciul de Supercupă, tot cu CFR. Îmi doresc din suflet să-și revină cât mai repede, e unul dintre cei mai buni portari", a explicat ieri Șumudică.

Pe lângă ratarea convocării pentru meciul naționalei de la Cluj cu Danemarca, Silviu va rata și cele două meciuri cu Astra, din Cupa României și din campionat, dar și partida cu Steaua, de pe 6 aprilie. Șumudică speră să-l aibă din nou între buturi pe Silviu abia pe 10 aprilie, la meciul de la Giurgiu cu Dinamo.

"Când arbitrul fluieră și tu, din doi metri, îi dai unui portar în gură... Nu cred că jucătorul CFR-ului a vrut, dar cred că trebuia să i se dea cel puțin cartonaș galben, dar nu mai vreau să vorbesc despre aceste lucruri"
Marius Șumudică, antrenor Astra

216 meciuria bifat Silviu Lung în Liga 1, acesta având 3 trofee în palmares: un titlu de campion al României, o Cupă a României și o Supercupă, toate cu Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  21 Martie 2017, 12:48

eu cred ca Omrany a facut ce-a facut cu buna stiinta ! decizia corecta : cartonas rosu,direct !

observator_federal
observator_federal  •  21 Martie 2017, 10:18

Cand arbitrul a fluierat, portarul "a lasat garda jos" in schimb atacantul - nervos? - a sutat puternic in minge... Urmarea este acest nefericit accident, provocat de fapt de un gest nesportiv ce trebuia sanctionat! Pacat ca tocmai Silvica lung, portar cu reflexe excelente (lucru dovedit, indiscutabil) si sportiv exemplar are de suferit de pe urma indisciplinei altora... Insanatosire grabnica!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează