FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Schimbăm generaţiile“

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iunie 2008 00:00

Rednic explică de ce a renunţat la Mărgăritescu şi la Cătălin Munteanu, cum vede noul sezon şi ce transferuri mai aşteaptă.

— Domnule Rednic, Dinamo a fost cea mai grăbită echipă din Liga 1. Cum răspund jucătorii la antre­namente?
— Foarte bine Avem deja opt zile de pregătire şi nu-s pro­ble­me. Nici nu aş avea de ce, sînt băieţi foarte buni.

— Sînteţi mulţumit de actua­lul lot sau mai doriţi să vă întă­riţi?
— Avem un lot complet, în cu­rînd va sosi şi brazilianul Thiago aici, în cantonamentul din Ger­ma­nia. E un jucător de bandă foarte bun, tehnic şi de viteză.I-am trans­fe­rat pe Dolha, pe Andrei Cris­tea, iar dacă va mai fi nevoie vom mai aduce jucători, avem soluţii.

— Credeţi că pînă acum aţi făcut cele mai nimerite achiziţii?
— Rezultatele vor spune dacă am procedat bine. Şi anul trecut, după campania de transferuri, spu­nea lumea că ar trebui să luăm cam­pionatul la pas, dar n-a contat acest lucru.

“Am nevoie de viteză la mijlocul terenului!”
— De ce aţi renunţat la Cătă­lin Munteanu şi la Mărgăritescu?
— Sînt doi jucători foarte buni, pro­fesionişti adevăraţi, care şi-au fă­cut treaba foarte bine, dar ţinînd cont de ce s-a întîmplat în sezonul tre­cut, era nevoie de o schim­bare, o schimbare de generaţii. Eu îmi do­resc un plus de viteză în zona me­dia­­nă, de aceea l-am şi adus pe Thiago.

— În primul dumneavoastră mandat, erau mai mulţi jucători cu nume decît acum.
— Nu numele fac o echipă. Ju­că­­torii tineri au altă ambiţie, vor per­formanţă, vor să se afirme, ce­lor­lalţi le-a lipsit motivaţia Înainte erau mai mulţi lideri în afara terenului, dar eu vreau să am 22 de lideriîn vestiar.

— Cum a fost discuţia în contradictoriu cu Cristi Borcea, cînd aţi ameninţat că plecaţi?
— Nu a fost chiar aşa. Au fost unele discuţii despre transferuri. Trebuia să insistăm mai mult pentru că în al doilea turneu, cel din Franţa, vreau să am lotul complet.

Bassong ezită”
— Ce se întîmplă cu Bassong, mai sînt şanse să se concretizeze transferul său?
— Cei de la Metz sînt de acord cu oferta noastră, iar eu am apro­ba­rea acţionarilor de a-l aduce. E un jucător pe care mi-l doresc foar­te mult, însă problema e la el. Ezităpentru că e vorba de România, plus că mai are cîteva ofer­te din străi­nă­tate. Bassong ne-ar fi util.

— Cam ce şanse sînt să vină?
— 50 la sută, spun eu. I-am fă­cut o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar, va cîştiga foar­te mult dacă echipa va avea rezultate.

“Nu am altă soluţie în afară de cîştigarea titlului! Eu vreau să trecem şi de grupele Cupei UEFA, dar şi să luăm şi Cupa României”

“Avem toate condiţiile pentru a ne îndeplini obiectivele. La titlu ne vom bate cu toată lumea, pentru că echipele mici le încurcă mereu pe cele mari”
Mircea Rednic antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  25 Iunie 2008, 13:21

CEL MAI BUN LOT DIN LIGA 1 ESTE AL RAPIDULUI:::COMAN-SAPUNARU,M.CONSTANTIN,JOAO PAULO(FC PORTO),BOZOVIC-JULIO,CESAR(AEK ATENA)C.LAZAR,J.SPADACIO(NACIONAL),CESINHA-ADRIANO(FC PORTO),DESPOTOVIC REZERVE; PORTARI:URKO PARDO(BARCELONA) FUNDASI:RICARDO FERNANDES(NACIONAL),VASILE MAFTEI MIJLOCASI:D.PANCU N.GRIGORE,E.DICA,O.HEREA,S.GRIGORIE ATACANTI:JOAO PAULO,P.BOYA,L.BURDUJAN

 •  25 Iunie 2008, 11:54

mi e teama ca daca va fii dat afara, cine va antrena echipa asta , ce o are in cap doar rednic? se va alege iarasi praful de dinamo...1. rednic daca nu are 3 rezultate bune la inceput de an pleaca. 2. daca pleaca, jucatorii adusi de el, nu mai sunt buni, vor fii dati afara. 3. rednic tot timpul a adus jucatori, ma gandesc ca el castiga din comision ceva

 •  25 Iunie 2008, 10:51

Al naibii schimb de generatii! Pleaca aia tineri si vin petarde, adusi pe gratis, liberi de contract. borcea, turcu, rednic sunteti niste mi-zerii! Strambule nu vei sta tu prea mult, pt. ca nu vei avea rezultate si atunci te vei lamenta ca n-ai avut lot valoros, desi acum spui ca esti foarte multumit.Esti un j-e-g!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează