FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Schimbare de antrenor în Liga 1? Înfrângerea i-a fost fatală și i-a fost găsit deja înlocuitor

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 14:26

CSM Politehnica Iași a pierdut partida cu ACS Poli Timișoara de pe teren propriu, scor 0-1. Înfrângerea ar putea reprezenta și demiterea lui Nicolo Napoli de pe banca moldovenilor.

"Este o înfrângere ruşinoasă. Băieţii nu au făcut ce le-am cerut eu în repriza a doua, dar principalul vinovat sunt eu. Am avut mulţi jucători accidentaţi, suspendaţi.

Avem 12 puncte, echipa are în continuare obiectiv intarrea în play-off. Dacă nu vom reuşi, atunci obiectivul va fi schimbarea de la retrogradare", a zis tehnicianul după acest joc.

DolceSport anunță că Florin Prunea chiar a mai discutat o dată cu Napoli pe seama plecării acestuia. Sursa citată anunță Liviu Ciobotariu i-ar putea lua locul italianului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  01 Octombrie 2016, 18:50

miram-as sa se schimbe antrenorul in urma unui blat. Meciul Iasi-Tim este blatul ogliunga al blatuluyi tim-iasi din ultima etapa a sezonului trecut. De fapt asta a realizat ionut popa ca antrenor, o serie de infrangeri si doua blaturi cu iasul.

bratia2003
bratia2003  •  01 Octombrie 2016, 16:04

Eu cred ca pleaca cu Prunea la Dinamo.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  01 Octombrie 2016, 15:51

jullien, îți garantez că nici el n-are habar ce înseamnă; atît e de prost. Ca, de altfel, toată hîrtia de ambalaj care îl plăteşte. Chiar nu-mi amintesc să mai fi întîlnit în toată istoria presei române un ziar atît de prost.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează